Élőszereplős rajongói kisfilm a Half-Life alapján

Igen, egy újabb, de mindenképpen érdemes megnézni, mert szuperül sikerült: azt mutatja be, hogyan használta Alyx Vance először élesben mindenki kedvenc gravity gunját, noha a fegyver közel sem volt még készen...
  • Írta: fojesz

Kommentek

#28
Királyság! Ebből jöhetne egy egészestés film is. De akár a Portálból is.
#27
#18: Ott a pont !
#26
na ez fasza
#25
LtK
Ez mestermunka =D
#24
#20: #20:ő sem beszélhet butaságokat...
#21:hangulatos "kis" játék?:Damúgy nem lesz belőle Duke Nukem...a Valve sosem csinált rossz produktumot az asztalra...nem fogunk bennük csalódni úgy érzem...
#22:nem hagynak ki semmilyen ziccert,csak arra is várnak hogy jöjjön be a Steam-ből is a pénz..és az eddigiből kaszáltak meg megy a Half-Life-ra...
bődület milyen lesz...könnyen lehet hogy ez lesz a legdrágább videojáték ami napvilágot lát...úgy értve fejlesztés alapján mondanom sem kell...
nyugodtan kérdezd vissza,joggal fogod tenni..szerintem akkor már meglesznek az első hírek..
#23
Fenomenális! Látszik, sokat dolgoztak rajta.
#22
Nem értem a Valve-t,hogy kihagy ilyen ziccert mint a HL3, de nem is mernék fogadni rá,hogy készül. Vagy hogy egyáltalán tervbe van véve. Lett volna rá bőven idejük és módjuk.
Majd 2év múlva visszakérdezek,hogy most akkor mi van a remélt szuperlátványos, nextgenen mindent vivő HL3-al?
#21
Jó reggelt GK-sok!
Nekem nem volt szerencsém az első játékhoz de kedves Yke5 barátomnál ki próbáltam a második részt és az valami eszméletlen jó volt! Nagyon hangulatos kis játéknak sikerült! Igaz hogy a mai napig a játékos világ egyik legnagyobb rejtélye és misztikuma övezi a Half-Life (episode???) 3 készítését, hogy egyáltalán neki fogtak-e már vagy még neki sem kezdtek, vagy hogy mit tervez a Valve egy ekkora címmel. Én mindenesetre szurkolok hogy ki jöjjön mert ez a játék körülbelül már olyan mint annak idején volt a Duke Nukem, hogy tízen pár évig kellett rá várni, viszont ezt nem cseszhetik el úgy! (Bár nekem az új Duke is tetszett, de ez már magán vélemény! :)
#20
#10: Steamboxhoz is kelleni fog valami ütős exkluzív cím, és ha bármikor is lesz folytatása a HL-nek, akkor az biztos a konzollal együtt fog érkezni.
#19
#18: Teljesen egyetértek értek veled. Biztos direkt vártak a Next-gen re, már csak ez lehet a csúszás hátterében. Azt rossz kimondani, hogy még két év körül belül, de logikusnak tűnik.
#18
#14: higgyétek el,mindenkinek mondom,a nyakamat rámerem tenni hogy lesz
Half-Life...
méne lenne?szerintetek úgy lesz vége a sorozatnak hogy meghal Eli?
azt hogy *SPOILER* nem is kell kiírnom mert a világuniverzum összes gamere tudja hogy miről beszélek...
rengeteg kaszál belőle a Valve...az utóbbi időkben nem sokat hallottunk róluk de most megint nagyot ütnek szerintem...hülyék lennének ha így hagynák...
már 2007 végén tudni lehetett hogy nem lesz kész...pedig akkora ígérték...viszont mondták hogy 2008-ban leleplezik az első "tudnivalókat"...és ott lesznek a kiállításon...a mai napig nem történt semmi...még a megjelenés elött úgy gondolták megcsinálják a játékot...de utána közbejött egy óriási gondolat,és a következő motorra,illetve generációra tolták...JÓL TETTÉK!
a mostani időszakot a Valve fogja elindítani... és tovább is folytathatják..mert régen azt nyilatkozták hogy lesz Episode Four is..de legyen már elöször Three..
Mondtátok hogy a next-gen már itt van mindjárt..ezzel énis tisztában vagyok..
csak én úgy állok hozzá hogy ez a hivatalos kezdés 1-2 év múlva lesz...mert a game akkor lesz next-gen játékélményhez hű...
#17
HL filmet Gears filmet, Doom rebootot akarunk mert ez krva jó lett!:D
#16
#10: Új CS biztos nem lesz, most jött ki a GO(ami egy rakat szar egy csepp cs hangulat nélkül).. A HL3 pedig ráér, mert eddig mindkét rész egyedi tudott lenni. Remélhetőleg készül a három és ha igen, akkor ugyanúgy minőséget kapunk.
#15
De jó volt megint hallani ezeket a klasszikus Half-Life hangeffekteket, és átérezni a játék hangulatát újra. Ezek a fan videók tartják még bennem a lelket. És igen is, lesz Half-Life 3. Csak győzzük kivárni.
#14
#10: Szerintem kár reménykedni, mert ahogy látom nem igazán erőlködnek. Ha akarnának újat, már szóltak volna róla. Én nem vagyok rajongója a szériának, de már nevetséges, ami a Valve és a Half-Life körül megy szerintem. Látom, hogy vannak, akik még hisznek a Half-life 3 jövetelében, de attól tartok nagyot fognak koppanni.
De, hogy a videóról is szóljak valamit: egész jó:) A vége poénos volt. :)
#13
#10: Jo is lenne....
#12
#11: Hát a grafika kövi genes lesz, de a játékmenet még sok helyen mindig megragadt ugyanazon a szinten. Na, ha abból lesz köv gen, benevezek. :)
#11
#10 Pár éven belül jön a generáció váltás??? Jó reggelt! Az év végén érkeznek az új generációs konzolok, ha minden igaz. Má jó lenne valami Hálf Lájf rész, mert az elõdök szerintem mindenkiben mély nyomot hagytak.
#10
reális....
aki ért a videojátékokhoz és ép ésszel gondolkozik az tudja hogy az új Half-Life a következő generációra jön...minden korszakot a Valve robbantott ki...lásd 1998:Half-Life,2004:Half-Life 2,és a mostanit is ők fogják elkezdeni...az új résszel...pár éven belül jön a generáció váltás...PS4 és XBOX ONE...
bejelentették hogy készül a Source 2 Engine...azt szerintem egy Counter-Strike játékkal fogják majd debütáltatni...aztán meg jön rá a várva-várt Half-Life...
egyértelmű...kijönne megint egy olyan epizód amiben a Source Engine dolgozik az maga az égetés és elavultság lenne a javából...2017 elött jósolom a megjelenést!
#9
#6: "Minek pumpáljanak pénzt a Half-Life következő részének fejlesztésébe, ha egyébként is dől a pénz a steamből?"
Há csak mer! Hogy növelje a hírnevét és az is biztos, hogy visszajön a fejlesztési költség... egyszerűen semmi se szól az ellen, hogy ne nyomassák a Half-Life részeket. Vagy ez is egy fajta marketing? Jól fog tűnni a gamer oldalak címlapján "20 év után végre elkészült a Half Life 3!"