Jól fogy a PC-s Mortal Kombat

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 12.
  • Biznisz
Link másolása
Pontos számaink nincsenek, de Ed Boon, a Mortal Kombat-sorozat atyja szerint messze túlteljesíti az elvárásokat a Mortal Kombat PC-s átirata. Lehet drukkolni az újabb részekért?

Noha az utóbbi években egyre több verekedős játék tette tiszteletét PC-n, az még mindig csodaszámba ment, hogy hosszú idő után a NetherRealm is úgy döntött: számítógépes átiratot kap a konzolokra már 2011-ben megjelent Mortal Kombat.

Az először letölthető, majd nem sokkal később dobozos változatban is bemutatkozott Mortal Kombat: Komplete Edition ráadásul jól teljesít a kasszáknál, Ed Boon, a sorozat atyja szerint legalábbis egy Twitteren felmerült kérdésre azt válaszolta, hogy a PC-s változat "jóval az elvárások felett" szerepelt, ami csak jót jelenthet. Pontos számok még nincsenek.

Reménykedni tehát lehet: valószínűleg készül a Mortal Kombat következő része, ami ezek alapján talán már késés nélkül megjelenhet PC-re is. Vagy kapjon inkább PC-s portot az Injustice?

16.
16.
Quent1n
#12: Még a PS meg a Vita oké de PS meg Box? :D De hát ha van zsé miért ne :)

dcba: Azért mégse ugyanaz az élmény, SZERINTEM. :) Van konzol is PC is, de ez a kikötöm tv-re meg rákötök ezt az NEKEM nem ugyanaz, ahogy valamit kell csinálni egyből lehet felkelni az ágyról vagy fotelből és odamászni a géphez. Persze rádiós cuccal ez is kiküszöbölhető és akkor már majdnem. :) Injustice azt hozta amit kellett neki és azért fejlesztettek benne annyit, hogy ne hördüljön fel az egyszeri MK fan, hogy még egyszer ugyanazt adják el. Nekem az a bajom vele, hogy DC és nem Marvel, illetve a mozgások meg ilyen falon átcsapkodások nem jönnek be.
13.
13.
Trapyd
Az online bunyó még mindig problémás?
12.
12.
#6: Mi a francnak neked három gépre ugyanaz a játék? o.O
11.
11.
DON GONDOCS
Eztis megéltük hogy megjelent az MK/pc és lám megérte a befektetés. Ha nem próbáltam volna ki boxon én bolond, most habzana a szám, de így valahogy megszűnt a varázsa. Aki teheti próbálja ki a pc-s verziót.
10.
10.
Normod
Mortal Szombat imádlak :)
8.
8.
EBR2000
Ez érthető hisz remek játék! Meg sokan szeretik ezekben a multyt ami miatt biztos megveszik. Én csak most szereztem be ps-re de nagyon jó (régen is játsszotam vele de most eljött az idő!)!
7.
7.
alex512
#2: Teljesen igazad van. Ha jobban megnéznék a fejlesztők, kiadók, akkor látnák, hogy a szinte csak tucatjátékok teljesítenek rosszul PC-n. Ezért próbálnak manapság minden játékba multit rakni, mert azzal még egy rosszabb játékot is megvesznek, meg kell venniük az embereknek, ha teljes élmény akarnak. Ennek ellenére a multi nélküli, de jó játékok is remekül fogynak a PC-s piacon is.
6.
6.
dcba
Vegre egy ilyen hirre vartam h h teljesit a mortal pc-s verzioja a kasszaknal.En szemelyszerint nem vettem meg mert mar megvan ps3mon xen vitan igy pc re feleslegesnek ereztem, de ha steam bacsi learazza akkor tamogatas gyanant majd megveszem, de nagyon szurkoltam, h akinek nincs konzolja ill hatarozottan pc parti annak legyen kilatasban a jovo mortalja is.Szerintem ez igy fair h mindenki jatszhasson egy jatekkal fuggetlenul attol milyen gepet preferal.Es ma mar az sem kifogas h eger bill, mert fogod rapattintod az xes joy-t kirakod tv a geped es maris olyan mintha xboxon jatszanal.Ha jon a kov resz akkor szigoruan csak pcre fogom megvenni.Amugy en vagyok az egyetlen Mortal fan akinek az injustice egy pindurit csalodas lett??Vhogy nekem nem hozza a feelinget, a palyak unalmasak az ellenfelek hardon mar bitangul csalnak, mondom ezt ugy h a mortalt csakis experten jatszom.Lenyeg a lenyeg nagyon orulok a hirnek es hajra PCs mortal meg csak ugy ala nature hajra MOrtal szeretunk es sokat meg....
5.
5.
Adamknight
Injustice-t annyira nem várom pc-re. Hiába, nem vagyok nagy szuperhős rajongó. Ettől függetlenül tudom, hogy sokan azok, úgyhogy az ő érdekükben azért remélem, hogy megjelenik :D.
4.
4.
biohazard rex
Az Injustice biztosan fog kapni PC-s portot. Ezt Ed Boon erősítette meg twitteren 2015-re várható :P
3.
3.
DarkLord
Persze a pc-s társadalmat mindig előítélettel kezeli minden fejlesztő cég...de ha egy ilyen minőségi játékot adnak a népnek akkor azon nem kéne ennyire meglepődni szerintem sem hisz a régi arcok márcsak retro feeling kedvéért is megveszik az új arcoknak meg maga a név a kultusz ad okot a vásárlásra stb. Ez tényleg megéri az árát kategória de sokszorosan :)
2.
2.
savior10
Nem értem miért lepődött ezen meg ha jó játékokat adnak ki jó átirattal,ráadásul verekedős játékot Pc-re akkor tuti,hogy jól fog fogyni.
A minőségi játékokat kevesebben töltik le mert megérik a pénzüket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...