EA-s klasszikusokkal hódít az új Humble Bundle

Sokkoló összeállítással kedveskedtek a Humble Bundle atyjai. Olyan origines címekre tehetjük rá a mancsunkat fillérekért, mint a Dead Space 3, Crysis 2 Maximum Edition, Burnout Paradise, vagy épp a Mirror's Edge.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#60
#59: Te vagy itt az egyetlen birka, kurvára ellenőriznek azzal, hogy BF-ezel. Gondolom nincs mobilod, facebookod, meg semmi ilyesmid, nehogy ellenőrizzenek. Ha kretén vagy legalább ne reklámozd.
#59
#39: Nem a továbbadás a lényeg birka, hanem a folyamatos ellenőrzés.
#58
Két játékkal bővült az átlag felett fizetők számára a bundle, a mailben kapott linken már ezek is ott vannak az eddigi kulcsok mellett. :)
#57
#56: Hogy nem tartozik ide az, ha kifejtem a véleményem a Mirror's Edge-ről? Hiszen az is a Humble Origin Bundle része... Én is onnan jutottam hozzá.
#56
Törölt felhasználó
#55: Nem az ízlésért ment az oltás, hanem azért, mer' ez a komment teljesen nem ide tartozott. Nem kell egyből benyomni a durcit.
#55
#54: Oh. Úgy néz ki volt még valami, ami nekem nem tetszett, de neked igen...
Szörnyű egy világ ez bázmeg. Különbözik a véleményünk. Igazad van, mekkora egy műveletlen seggfej vagyok, mert nem ugyanazt szeretem, amit te! Bár nekem lenne ilyen kifinomult ízlésem mint neked!
#54
Törölt felhasználó
#53: Hidd el, nem csak emiatt a komment miatt írtam.
#53
#51: Ja, szóval ha leszólom az egyetlen kis kedvencedet, abból te közvetlenül leszűröd az én értelmi szintem. Csodálatos!
Ez ilyen level up-hoz járó, unlockolható képesség, vagy veled született?
#52
Törölt felhasználó
#51: Szerencsére.
#51
Törölt felhasználó
#49: Azzal a nagy értelemmel, amivel rendelkezel, inkább maradj csöndben. Nem kell mindent fikázni ami utadba kerül. Főleg, hogy nem mindenki ugyanazon a ízlési szinten van, mint te.
#50
#49 szar??? wtf... pedig nagyon jó játék.
#49
A Mirrors Edge valószínűleg a legnagyobb szenny, amivel az utóbbi időben játszottam, de kétségtelenül a legnagyobb szar amiért valaha fizettem.
Nem is tudom, mit gondolt a DICE: rakjunk bele förszt perzon parkourozást és el is van adva? Hát, úgy néz ki, bevállt.
Szerencsére a többi játék kárpótol ezért a kis... "hanyatlásért".
#48
Valakinek nem lenne kedve a Dead Space 3-mat COOP-ban tolni? :)
#47
1000000 eladott példány!
#46
#45: Egen, mégpedig ezeket (nem kell készpénznek venni, steam crc kódok ezeknél változtak a humblebundle nyitásakor a többivel együtt): Dead Space 2, Bulletstorm, MOH: Airborne, and Red Alert 3: Uprising
#45
Szerintetek adnak még majd hozzá játékot a vége felé, ahogy szoktak?
#44
#36: Te érted sem kár
#43
42: Origin menü és termékkód beváltása, ha magyarul van akkor így megtalálod :).
#41
#40: Ohh szuper, akkor a kettő nem üti egymást :). Nagyon szépen köszönöm a választ.