Tölthető a Plants vs. Zombies 2

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 15.
  • Letöltés
Link másolása
A várakozásnak végre, mától tölthető le a Plants vs. Zombies második része. Ha érdekelt vagy a palánták és a zombik vérre menő háborújának eldöntésében, és van iOS-es kütyüd, irány játszani!

A Plants vs. Zombies 2: It's About Time 2012 augusztusában mutatkozott be, és azóta várjuk a megjelenését: legutóbb júliusra ígérte a premiert az EA és a PopCap, de akkor váratlanul csúsztattak egyet a játékon, és csak annyit voltak hajlandóak megígérni, hogy még nyáron belevethetjük magunkat.

Nos, nem hazudtak, a Plants vs. Zombies 2 ma tényleg megjelent, és mivel egyelőre iOS-exkluzív, így csak az App Store-ban érdemes kutatni utána. A folytatás egyik alapvető újdonsága, hogy free-to-play modell szerint játszható, ergo ingyenesen letölthetjük, ha pedig úgy adódik, mikrotranzakciók útján szórhatjuk rá a pénzt.

23.
23.
Pandabacsi
Még jó, hogy a PC változatot is a nyárra ígérték és az ma hivatalosan is véget ér. : D Nem tud senki, semmit a megjelenési dátumról? Mert sehol nincs közzé téve.
22.
22.
LargoPlanet4
Én a hivatalos megjelenés óta játszok vele és szerintem jobb lett mint az első rész. 3 világ +1 ami majd jön frissítéssel, 3 féle képesség és még pár újdonság. A free to play tényleg nem a legjobb dolog, de ennél ez kivétel, mert pénz nélkül is ugyanolyan élvezetes, a virágokat pedig nem kell megvenni, később úgyis megkapod. Egyszer-kétszer megjelenik egy kép, hogy x%-al olcsóbban vásárolhatsz valamit, de az sem idegesítő csak nyomsz egy x-et és folytatod is a játékot. Nem csalódtam a játékban, hozta a színvonalat. Szerintem még jobb is lett mint amire számítottam.
21.
21.
LargoPlanet4
#16: Új-zélandi AppStore-on már korábban megjelent. Ha jól tudom júliusban. Real Racing 3-al is már a magyarországi megjelenés előtt lehetett játszani, ha regisztráltál Új-zélandi AppStore-ra.
20.
20.
Stormblast
#17: írok ide saját kommentemre:
Bár tartom, hogy utálom a mikro tranzakciós iOS játékokat, de ez azért van mert 99%-uk lépten nyomon fizettetni akar velem, vagy ellehetetleníti a játékot ha nem akarok fizetni. Nos, 2-3 óra játék után mondhatom, hogy ez a játék nem ilyen, k*rva jó lett, nagyon király az egész, sokkal jobb mint az első. Remélem később sem fogok "fizess vagy szopsz"-ba ütközni :)
19.
19.
Pityi0488
Hali kérdezném ,hogy a kép az valos? Vagy amit mutatak az E3 az lehet most megveni mert lehet bénázok de nem találtam róla gameplayt sorry ,hogy ilyen baromságot kérdezek de mikor néztem az E3-at akkor az a gameplay nagyon bejöt de ez a kép hát nem erre számitottam! :)
18.
18.
AssaX
#1: Miért nem Atarira ?
17.
17.
Stormblast
A rohadt életbe. Megláttam a hírt, örültem, gondoltam magamba, kíváncsi leszek mennyibe kerül, 2500-ig még kifizetem. Lehet kicsit több is, ha kritikák alapján nagyon jó. Erre meglátom, hogy mikrotranzakciós free to play. Hát nagyot csalódtam. Ez az egyetlen dolog amikor nem szeretem az ingyenes dolgokat. Amikor minden szarért fizetni / likeolni / megosztani / ismerősöket kell meghívni. Shut up and take my money, aztán had élvezzem a játékot szarságok nélkül.
16.
16.
fojesz
15.
15.
dzsiádzsó
Már egy jó hónapja tölthető, kalap sz@r...
14.
14.
markoci555
már tudom mit nem bírok ebben a grafikában, elvesztette a cukiságát a játék...
13.
13.
frenkyboyhun
#12: Jah és ...... énis konzolos vagyok és mégsem szidom a pc-t vagy a pc-seket, főleg nem írom minden mondatom végére azt, hogy mázli h konzolos vagyok.
11.
11.
király j
jó játék
8.
8.
nero66
Ha ez alapból ingyenes akkor igazán ingyenessé tehetnék az 1. részt is...
6.
6.
giga321
Egy éven belül jön pc-re is. Èn ennyit jósolok neki. Mondjuk még most sem értem, hiszen az első rész pont fordítva volt. Pc aztán kis kütyükre.
5.
5.
Starkiller89
Tele van mikrotranzakciókkal, pl új virág 1-2 Euro stb...
2.
2.
Dontrip
Pedig ez pont az a játék amit nagyon sokan megvennének. Utálom a free-to-play játékokat...
1.
1.
jszili32
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...