FIFA 13-verseny a Dürer Kertben

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 18.
  • Rendezvény
Link másolása
Ha jó vagy a FIFA 13-ban, ráadásul ráérsz a jövő héten, máris tudunk programot ajánlani neked: augusztus 25-én ugyanis éppen FIFA 13-versenyt tartanak a budapesti Dürer Kertben!

A nevezésről és a részvételi díjról itt olvashattok bővebben, az esemény Facebook-oldalát pedig itt találjátok! A többiről beszéljenek a szervezők:

"A Samsung és a Microsoft támogatásával augusztus 25-én a Dürer Kertben nagyszabású versenyt rendez az Offline Electronic League az Electronic Arts hazánkban is kiemelkedő eladásokat produkáló futballjátékára, a FIFA13-ra.

A versenyzők xbox 360-as konzolgépen mérik össze tudásukat. A regisztráció délelőtt 10 órakor kezdődik, az első meccseket 11 órától tartják. A lebonyolítás a valós labdarúgó tornákhoz hasonlatosan zajlik majd, a négy résztvevős csoportok első két helyezett jut az egyenes kieséses szakaszba. A viadal első három helyezettje értékes nyereményekben részesül."

18.
18.
JacoB
Nekem elég jól szokott menni online, megnyertem már mindegyik osztályt és az összes kupát is. Egyedül csak az Ultimate Team nem megy, mindig eljutok az első osztályba, csak hát ott mindenkinek ilyen szar színes kártyáik vannak, azokat meg nem lehet legyőzni ,hiszen simán lefutják az arany kártyás játékosaimat :/ PS-en játszok de szerintem semmi különbség nincs az xboxhoz képest, ott is ugyanúgy játszok.
16.
16.
EBR2000
#14: Jó ez is ember függő de mi ketten a haverral sose panaszkodunk e miatt. Én ps-en ugyanúgy játszok mint boxon... De ez ugye embertől függ.
14.
14.
Dugong
#10: Azért komoly hátrányba kerül az, aki nem boxos kontrollerhez van szokva. Az öcsém online az első osztályban játszik már saját kontrollerrel (PC-n Logitech), engem aláz rendesen, de ha az én boxos kontrollereimmel játszunk, akkor már kiegyenlítettek az erőviszonyok. Bár 4-5 meccs alatt belejön és onnantól már nem móka. (legalábbis nekem :)
13.
13.
Tücsök112
#5: hehh..lehet benne valami XD!
(így is gyengén teljesítenek az utóbbi időkben)
10.
10.
EBR2000
#9: Csak valamire akarta fogni... Én kb hetente jatszom a haveromnal boxon és otthon meg ps-en. Alig van különbség. Csak a kontrollerre kell rá álljon a kezed.
9.
9.
#8: Jó, én annyira nem ismerem a PS-t csak nekem így mondta ismerősöm, mert amikor kipróbálta boxon, nem nagyon ment neki a játék. De tényleg jobban tudhatod, mivel te PS tulaj vagy, akkor visszaszívom. :)
8.
8.
EBR2000
#5: Azwert kell levenni a rásegítést. Amúgy meg kétlem hogy különbség lenne...
7.
7.
Norbiii
#5: Nincsen Boxom, tehát nem nagyon ismerem, Ps2-öm viszont van, ezért mondtam. :) Egy nap játszottam Boxon a Fifa 13-al egy áruházban, kb 5-6 meccset nyomattunk le, a 2. meccsre már belejöttem, de a Ps controllere után, nem nagyon állt a kezemre a Box controllere.
5.
5.
Na, kúpajószomszéd elmész? Csak mert alázni szoktál engem.
#2: Igaz, xboxon nincs akkora rásegítés, mint Ps-en, nehéz megkszokni.
#3: Az MU vs. MU elég kínos lehetne a való életben, a bíró nem tudná, melyiknek adjon ingyen 11-eseket.
4.
4.
Tücsök112
emlékszem a többiekkel mennyit Manchester United-Manchester United-eztünk:D
úgy is jó szerintem,ha egyenlő erőviszonyok vannak...
3.
3.
EBR2000
Hát én elmennék (azért elég jó vagyok. Multyban is!) de ide mindig a legjobbak és a legbénábbak mennek... Az én súlycsoportomba senki sincs.
2.
2.
Norbiii
Sajnos nem tudok elmenni, de mivel nincs Boxon, és Boxon van, szóval amúgy is esélytelen lett volna. Régen Ps2-ön menny versenyt nyomtunk a haveri körben, eléggé jól ment, imádok Fifázni. Jó lenne egy Ps2-es Fifa verseny. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...