X360 eladási adatok az NDP-től

  • Írta: Daks
  • 2005. december 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Az NDP Group ma közzétette az Xbox 360 novemberi eladási statisztikáját. Bár ugye ekkor még csak az USA-ban lehetett kapni, mégis nagyon szép eredményt hozott.
Az NDP Group ma közzétette az Xbox 360 novemberi eladási statisztikáját. Bár ugye ekkor még csak az USA-ban lehetett kapni, mégis nagyon szép eredményt hozott.
  • Novemberben 325902 X360 talált gazdára
  • Az első Xbox premierjekor ugyanennyi idő alatt 556221 db-ot adtak el
  • A legjobban keresett X360 játék a Call of Duty 2 volt, melyből 250730 db-ot vásároltak, ezzel a harmadik legjobban keresett konzolos játék lett
  • A legkevésbé vásárolt játék a Ridge Racer 6 volt, ebből mindössze 9091 példányt sikerült elpasszolni - ezzel a 187. legjobban keresett konzolos játék lett
  • A Perfect Dark Zero: Limited Edition-ből 85593 darab fogyott
  • A Kameo: Elements of Power se volt túl sikeres, belőle 73801 másolatot sikerült eladni
  • Összesen 1273352 X360 játék kelt el
  • Az első Xbox indulásakor 1334930 játékot vettek a konzolosok
  • Átlagosan minden konzoltulajdonos 3,9 új játékkal is meglepte magát
10.
10.
InGen
Jaja. Ott már kb. 30 ezer HUF-nak megfelelő lokál kreditért adják a PREMIUM (!!) pakkot és még így sem viszik. Durva.
9.
9.
Guevara
Tudok róla, tudom, hogy még félpénzért sem kell
8.
8.
InGen
Ööö? Már napokkal ezelőtt megvolt a japán start, ami megintcsak bukta volt enyhén.
7.
7.
Guevara
Az USA-ban állítólag négyszeres áron is vásárolják, itthon nincs, max degenerált áron, igaz még úgy is veszik. Az egyetlen ország ahol nem kapkodták el az Japán, de az meg érthető, egyenlőre semmi japán stílusu game nincs, meg szerintem ők már csak nemzeti öntudatból is kivárják a Ps3-at!
6.
6.
InGen
Az előző ellőttiból kimaradt a "sem". Tehát 500-600k darabot szállítottak ki, és még ez sem ment el teljesen, sőt, olyan 60-70%-a készletnek ha EU-t is belevesszük, tehát nem túl sikeres start, hiszen ilyenkor általában az a szokás, hogy hónapogik minden példányt elkapkodnak. Korai volt ez az MS start a még mindig virágzó PS2 és az új PSP árnyékában, dehát meg kellett lépniük a PS3 miatt.
5.
5.
InGen
A játékok viszont naaagyon szépen fogytak.
4.
4.
InGen
Ez elég gyengus eredmény, nem nagyon jött be az MS-nek a dolog,hiszen a kiszállított 500k körüli darabszám ment el teljesen ezek szerint. Ami egy konzolstartnál azéééé ciki.
3.
3.
Ca$h
Marha nagy marhanak kell ahhoz lenni, hogy valaki ennyiert megvegye. Eleg ha kimesz Becsbe es ott megkapod eredeti aron... vicces...
2.
2.
-callisto-
százkilencven????? hát ez felháborito.......
1.
1.
Guevara
Jó napot, úgy tudom van 360! mennyibe kerül a premium? -igen van, öööööszszsz (alaposan végig mustrált, cipő, kabát rendben, nem csóró) százkilencvenezer!- a raktárból is előbukkam egy arc, mereven néz, valszeg fogadásban vannak. -Az nagyon sok, akkor nem kérek! -a raktáros arc felvidul, egy pont nála, kifelé szembe jön a következő vásárló, tiszta kabátban, kimegyek, nem várom meg a játék végét!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...