GC 2013: Bemutatkozik az XCOM: Enemy Within

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Erre a bejelentésre is számítottunk: a Firaxis Games előrukkolt az XCOM: Enemy Withinnel, ami a tavaly megjelent XCOM-játék kiegészítője lesz. Nem is kell rá sokat várni, novemberben jelenik meg.

Az XCOM: Enemy Within a 2012-es Enemy Unknown kiegészítője lesz, megjelenése november 12-én várható PC-n, PS3-on és Xbox 360-on. Masszív frissítésnek nézünk elébe, kapunk új pályákat, új multis tartalmat és egy új játékelemet is - innen származik egyébként az anyag címe.

Az újdonság gyakorlatilag az alapjáték továbbgondolása mentén született meg: míg ott különböző technológiákat vehettünk át az idegenektől a felszereléseink fejlesztésére, addig itt már a katonáink testével is keresztezhetjük az alienek génjeit.

A biológiai szinten történő változtatások mellett akár MEC-et (Mechanized Exoskeletal Cybersuit) is aggathatunk rájuk, az így létrejövő Mech Trooper kaszt pedig kiválóan alkalmas arra, hogy nehézfiúként gránátvetővel és lángszóróval ritkítsa az UFO-kat. Egy új erőforrást kapunk, ez a "meld", amit kizárólag csata közben gyűjthetünk be, és ez az, ami lehetővé teszi, hogy keresztezzük az emberi és az alien géneket.

7.
7.
Huntsman
Jó volt az új enemy within, de a befejezésére gyúrhattak volna még kicsit. Most meg kiadnak egy ilyen deus ex kieget hozzá... Inkább csinálnák a folytatást, mondjuk a USO-kkal...
6.
6.
Drazhar
Örültem volna ha egy önálló, tartalmasabb részként érkezik, nem csak ilyen "DLC-szagú patchként". Persze ettől még örülök neki, és kedvet is kaptam, hogy újra kitoljam az EU-ot :)
5.
5.
Teuton
Kicsit meglepett, az ember már el is szokott hogy ennyivel a játék megjelenése után jelenjen meg egy bővítmény. Hisz lassan már hamarabb tudunk a DLC-kről mint magukról az eredeti játékokról :O
4.
4.
Moldren
Wow! Ez tetszik, lehet hogy nekiállok megint az EU-nak.
2.
2.
DevilGamer
Egyik szemem sír, a másik örül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...