GC 2013: Miről szól majd a Gran Turismo-film?

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Lássuk be, a Need for Speed-film gondolatát hamarabb megemészti az ember, mint a Gran Turismóét, elvégre abban vannak rendőrök, meg illegális versenyzés, ami Hollywoodnak mindig bejön. De a Gran Turismóban?

A Gran Turismo-sorozat atyja, Kazunori Yamauchi a Gamescomon árulta el, hogy az elmúlt hét évben folyamatosan ostromolták a Gran Turismo-film ötletével, azonban csak Mike de Luca és Dana Brunetti kedvéért adta be a derekát, mert az ő koncepciójukban látott fantáziát.


És hogy mi ez a koncepció? Nos, ha minden igaz, a Gran Turismo-mozi Lucas Ordonez pályafutását fogja feldolgozni, aki ugyan első blikkre mezei autóversenyzőnek tűnhet, mégis akad egy érdekes csavar a történetében: a Gran Turismo miatt válhatott igazi pilótává.

Miért a Nike?

Más. Bizonyára nemcsak nekünk tűnt fel, hogy a Gran Turismo 6 tegnap kiadott előzetesében a Nike is feltűnt az autógyártók között: Yamauchi szerint erre az a magyarázat, hogy a Nike is tervez majd egy autót a Vision Gran Turismo számára. A Nike-autó egyébként már a Gran Turismo 4-ben is volt.

Végül befutott a játék borítójának terve, íme:

7.
7.
EBR2000
A törtenetet lehetett sejteni.
A boritó az gyönyörű! Jó kocsi, Sony, kék! Kell ennél több??? :D
A Nike-t meg észre se vettem. Az Air Jordan-t annál inkább.
6.
6.
Moldren
Nekem az Air Jordan járgány is új.
2.
2.
Kocsis92
gondoltam hogy valami "igaz történetes" lesz de ez így nemnagyon érdekel, kapunk valami propagandát h játszani igenis jó és hasznos
1.
1.
Dontrip
A film gondolatát még mindig szoknom kell, de a borító nagyon szép!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...