GC 2013: Miről szól majd a Gran Turismo-film?

Lássuk be, a Need for Speed-film gondolatát hamarabb megemészti az ember, mint a Gran Turismóét, elvégre abban vannak rendőrök, meg illegális versenyzés, ami Hollywoodnak mindig bejön. De a Gran Turismóban?

A Gran Turismo-sorozat atyja, Kazunori Yamauchi a Gamescomon árulta el, hogy az elmúlt hét évben folyamatosan ostromolták a Gran Turismo-film ötletével, azonban csak Mike de Luca és Dana Brunetti kedvéért adta be a derekát, mert az ő koncepciójukban látott fantáziát.


És hogy mi ez a koncepció? Nos, ha minden igaz, a Gran Turismo-mozi Lucas Ordonez pályafutását fogja feldolgozni, aki ugyan első blikkre mezei autóversenyzőnek tűnhet, mégis akad egy érdekes csavar a történetében: a Gran Turismo miatt válhatott igazi pilótává.

Miért a Nike?

Más. Bizonyára nemcsak nekünk tűnt fel, hogy a Gran Turismo 6 tegnap kiadott előzetesében a Nike is feltűnt az autógyártók között: Yamauchi szerint erre az a magyarázat, hogy a Nike is tervez majd egy autót a Vision Gran Turismo számára. A Nike-autó egyébként már a Gran Turismo 4-ben is volt.

Végül befutott a játék borítójának terve, íme:

7 komment - szólj hozzá!