Jöhet az Evil Genius-folytatás

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 25.
  • Hír
Link másolása
Nyílt levélben igyekezett megnyugtatni a rajongókat a Rebellion Developments: szeretne teljes értékű folytatást készíteni az Evil Geniushöz, addig viszont kénytelenek leszünk beérni egy új facebookos epizóddal.

Nyílt levélben magyarázkodik a Rebellion Developments: a fejlesztőcég nem sokkal ezelőtt bejelentette az Evil Genius Online-t, az Evil Genius rajongói viszont nem örültek, a játék ugyanis free-to-play lesz, ráadásul a Facebookon és a Zynga játékos rendszerében debütál.

A Rebellion szerint a negatív reakciók ellenére a bétatesztre szánt helyek hamar beteltek, és nem véletlenül döntöttek a free-to-play üzleti modell és a Facebook mellett sem: így több millió - köztük nem kevés új - játékoshoz juttathatják el Evil Geniust, akik néhány kattintással hozzáférhetnek majd a címhez a platform adottságai révén. Azt is hozzátették, hogy nem kell aggódni, az Evil Genius fizetés nélkül is teljes élményt nyújt majd.

A Rebellion szeretne majd mindenesetre egy teljes értékű Evil Genius-folytatást is csinálni, már többször is tárgyaltak a kiadókkal ötleteikről, eddig viszont nem tudtak pénzt szerezni hozzá. Most alternatív források után kutatnak, hogy elkészülhessen a játék - a levél szerint "hamarosan" sor kerül rá.

6.
6.
kdarky
Na erre vártam már mióta!
Hosszú hónapokra lekötött, volt fenn hozzá fan site-on rengeteg letölthető skin sokkal életszerűbb lett, hogy a minionok nem rikító göncökben rohangáltak.
Aki meg nehezebbre vágyott, simán átírhatta az életeket költségeket. Áhh...
5.
5.
goblinfing
Jól hangzik, az első résznek csak a demoját toltam anno de az alapján bejött. Kár hogy sose tudtam a teljes verziót tolni :(
3.
3.
DevilGamer
Nekem bejött az első része a játéknak, nagyon jó volt kiépíteni a titkos főhadiszállást és gonosz módon tevékenykedni.
2.
2.
DON GONDOCS
free-to-play üzleti modell és a Facebook? Hát nemrossz ötlet. Legalább sokan kipróbálhassák.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...