Januárban indul a Warcraft-mozi forgatása

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Sínen halad a Duncan Jones nevével fémjelezett World of Warcraft-mozifilm. A rendező tesztfelvételei olyannyira megtetszettek a Legendary Picturesnek, hogy 2014 januárjában már elkezdődik a forgatás.

A hosszúra nyúlt előkészületek hamarosan véget érnek: a World of Warcraft-mozifilm forgatása egészen pontosan 2014. január 13-án veszi kezdetét Vancouverben, miután a Legendary Pictures illetékeseinek nagyon megtetszettek Duncan Jones tesztfelvételei - tudtuk meg a Production Weekly magazintól. 

A filmet a Hold rendezője dirigálja le, az úriember egyébként David Bowie fia, s a korábbi munkáit látva nyugodtan bizakodhatunk: jó kezekben lesz a projekt. Tekintve, hogy a munkálatok már előrehaladottak, így a közreműködő színészek névsorát is hamarosan bejelenthetik.

A Warcraft-film egyébként némileg vérgőzösebb próbálkozás lesz, mint a Gyűrűk Ura, hangulatát tekintve pedig jobban igazodik majd a játék jelenlegi iterációjához, mint a kilencvenes évek stratégiáihoz.

A filmet 2015-ben mutathatják be a mozik. 

25.
25.
Adamknight
#23: Ez Warcraft film lesz, nem WoW film...
24.
24.
ZsoXa
#20: Inkább te élsz tévedésben... tény, hogy a warcraft3 storyját folytatja a wow, de a wotlk kiegészítő után már túllép azon. Na meg vannak azok a quest chainek amik összességében wotlk-ban pl nagyon szépen kiegészítik a történetet ami a frozen throne-ban kaptunk, és előkészítik Arthas visszaszorítását majd később halálát. Persze aki nem csinál loremastert meg nem olvassa el a questet (vagy néz utána wowwikin), csak bemegy az instába és megöli a bosst annak "a WoW-ban NINCS story". Az tény, hogy a W3 két részének storyja zseniális volt és a WoW nem képes olyan szinten visszaadni a történetet. WoW-ot az teszi sablonossá, hogy a raidelés miatt sok érdekes történeti szálat elvarrnak. Talán egyszer lesz W4 :)
23.
23.
Moltes
En eltudnam kepzelni ezt a filmet ugy hogy a mindegyik kiegiszitohoz csinalnak egy filmet, na az ugy utne. De fogalmam sincs hogy lehet csinalni egy ilyen jatekrol filmet, vagy fejlodesrol van szo vagy pve/pvp, na most en nem szeretnek ilyet latni, bar ha ez nem lenne benne akkor ennyi erovel meg nezhetnem a Gladiatort vagy a Gyuruk urat is. De hogyha esetleg egy instarol keszitenek egy 2 oras filmet, az nagyon utne. Mondjuk lehetne a Lich king insta, vagy deathwing, esetleg Throne of Thunder insta is. De ha illi lenne az lenne a legjobb. Na mindegy az uj reszeket a jatekban csak az eredetisek ertik, aki nem eredetivel jatszik annak nem valo a jatek. Nem akarok most ebbe belemenni de hogyha valaki kepes egy ilyen jatekkal feltort szervereken jatszani, az nem igazi gamer....szoval szerintem egy LK rol szolo 2 oras film tokeletes lenne.
22.
22.
Szelenas
A MoP-nak zseniális története, eddig üti az összeset. Azért mert "panda" egyáltalán nem nevetséges. Egész MoP-csak egy zóna lett lightos. És ha valaki a "pandaember" miatt nem csinálja, annak nem tudok mit mondani. Eddig a tehénember, halember, medveember, kecskeember,madárember, malacember nem volt probléma?

A Starcraftosoknak: Spoiler (ha kell még), igen, nyílvánvaló volt, hogy Raynor nem halt meg. És vártam, hogy az utolsó jelenetben mikor jelenik meg. A primal zerg árulása is garantált. De attól még a sztori jól van megírva.
21.
21.
Lorthirash
#19: Én úg yösszességében szeretem a WarCraftot ezt így kell nézni enm kimondottan wowra fókuszálni az hogy neked nem tetszett arthas gyerekkora hát ezt van :)
de összességében hatalmas a WarCraft.
20.
20.
Elyas
Ti kurva nagy tévedésben éltek... a WoW ban NINCS story (vannak melléktörténetek ugyebár minden questchain ilyen de ez egy "epizod") a WoW story ját a Warcraft adja pontosabban a III. számú. Ott és annak kiegészítőjében el van mesélve rendesen h lett Arthasból Lich King, hogy Illidan mit és miért csinált stb... Aki nem játszott a WarcIII al az is képben van nagyjából de közel sem annyira mint aki játszott.

Egyébként igenis vannak jó könyvek pl. Az Ősök Háborúja trilógia vagy a Sárkány Napja... Ezekben elég sokat meg lehet tudni Deathwingről (Neltharion) illetve a Lángoló Légióról... (egyébként Richard A. Knaak könyvei nagyon jók azokat olvasd)

A mozit meg várom. Meglátjuk milyen lesz.
19.
19.
balint23h
#17: Nah igen de milyen színvonalú könyvek azok? Nem akarlak megbántani mert látom te szereted a wow sztoriját de sikerült elolvasnom Arthasról szóló könyvet és nagy csalódás volt. Annyira látszott, hogy az írót a legkevésbé sem érdekelte a Warcraft világa. Reméltem bemutatja Arthas belső vívódását és még pluszban ad hozzá vmit ehhez a remek karakterhez de nem, hogy nem adott hozzá inkább csak lebutította egy duzzogó, lázadozó srác figurájára...
18.
18.
floax
Remélem nagyon jó lesz !!! Játékot és a történetet is imádom így csak jó lehet számomra :D
17.
17.
Lorthirash
#13: Van története minden részről van kiadva külön könyv is....
16.
16.
Gamerdavid
15.
15.
balint23h
#10: Nem nem téptem be... Ajánlom, hogy játszd végig a warcraft 3-at mert ezt nem tetted meg ha a wow "sztoriját" jónak tartod, és akkor megtudod mi az a jó sztori. Az, hogy néhány kalandozó megöli a játéktörténelem egyik legérdekesebb karakterét, Arthast az nem sztori. Sem az alap wow vagy a bc "története". Pandáékról nem tudok nyilatkozni, mert a nagy sétáló pandákon már csak nevetni tudtam. Persze tudom a stratégiában is felbukkan egyszer egy panda. De egy easter egg mert kb. az volt pláne ha ennyire nem illik a világba, a Kínai piac miatt ne kerüljön már be...

#7 A wings of libertynek még volt hangulata. Sztorija nem mert azt, hogy alien tárgyakat gyűjtögetünk a történet 80%-ban nem nevezném sztorinak. A HotS pedig egy összecsapott hollywoodi, nyári popcorn mozi szintjén jár. Végletesen kiszámítható és sablonos, dögunalmas karakterekkel. Mert a HotS féle "kemény csaj vagyok olyan kemény mint bármelyik férfi" típusú Kerigen nem túl eredeti karakter...
13.
13.
Huntsman
Azért remélem a címe nem "World of Warcraft : something" lesz. Anno már a Lara Croft - Tomb Raider filmcímtől is öklendeztem.
#6: Amire céloznak szerintem, hogy nem a 90-es évek stratégiáihoz fog hasonlítani a sztori az azt jelentheti hogy nem az ork - ember háborúk vagy ellentét lesz a fő szál. Én valamilyen kis vegyes csoport összeállást tartom valószinüleg, amiben lesz ember ok törpe elf tauren esetleg sylvanas-i undead és valami démon/szörny vagy gonosz varászló után vadásznak majd a jó ügy érdekében. Jó lenne Northrendet, vagy a Dark Portalt látni a filmben.
#10: WoWnak van története ? Attól hogy felbukkan Deathwing, lenyomják a licskinget, meg visszatér illidan és őt is lenyomják ezt én még nem nevezném történetnek.
Jó lenne ha nem basznák tele cgi-vel. Mondjuk fingom sincs hogy most ez élőszereplős lesz- e vagy animált, de régebben még élőszereplősről voltak hírek.
Mindenesetre ha élőszereplős, akkor remélem a maszkmesterek nagy teret kapnak, durva lenne egy Faun labirintusa vagy Pokolfajzat minőségű maszkokat látni.
12.
12.
adikas
Várni fogom, de remélem nem a CGI és a trancsírozás visz majd mindent , hanem fasza történet és komoly színészek.
11.
11.
Teuton
WOW-ról nem tudok és látatlanban nem is próbálok nyilatkozni, de a Starcraft 2 története (és a karakterek is) nagyon ledegradálódtak az egyeshez képest, ebben a részben egyet kell értenem balinth23h-val.
Elég összehasonlítani a két Mengsk-et. Az egyesben még egy jó stratéga volt, tudta hogy kell a Terranokat megvédeni két idegen faj ellen is, ravasz volt és önző de nem nyilvánosan, a nagy képet is szem előtt tartotta ahogy tudta.
A kettesben olyan egyszerű és nyilvánvaló mint egy faék, vagy még inkább mint egy gonosz Disney herceg (komolyan gondolom, ez ugrott be róla eszembe elsőre).
10.
10.
goblinfing
#6: wow története pocsék are you high?
9.
9.
Trapyd
A Hold c. film remek alkotás, pont tegnap néztem meg.
8.
8.
Howlz
*yupppppppppppppppppppppppppppppppppii* :D

Örülök neki.
7.
7.
Petrosz007
#6: Nemtudom, nekem a HotS sztorija kifejezetten tetszett. Nem volt vele semmi bajom, ahogy az elődjével sem.
6.
6.
balint23h
Hát jobb lett volna ha inkább a "kilencvenes évek stratégiáihoz" igazodik a stílusa, bár meglepődtem volna, igaz kellemesen. Kíváncsi vagyok így miről fog szólni. A Warcraft 3-nak remek sztorija volt, míg a wow-nak pocsék. Bár sajna kezd jellemző lenni a Blizzardra, hogy a kiváló sztori már csak szép emlék. Elég megnézni a hearth of the swarm történetét, ami hihetetlen gagyi volt. Diablot nem próbáltam, annak nem tudom milyen lehet.
4.
4.
Lorthirash
alig várom hogy megjelenjena moziban a BliZZaRD felirat :)
3.
3.
markoci555
#2: ja kb. nem lehet tudni hogy egy filmet készítenek, vagy esetleg van tervben több is?
2.
2.
Lorthirash
Egy többrészes filmet tudok elképzelni jó sok résszel. másképp lehetetlen megcsinálni.
1.
1.
Lorthirash
A története nagyon jó és komplex a WarCraft-nak remélem nem cseszik el
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...