Óriási siker a Plants vs. Zombies 2

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 1.
  • Biznisz
Link másolása
Bár még csak iOS-en rajtolt el, a Plants vs. Zombies 2 óriási siker: a free-to-play játékot már most többen töltötték le, mint az eredeti részt a teljes pályafutása során. Év végén jön a többi változat is.

Augusztus közepén nyitották meg a világ nagy része előtt a Plants vs. Zombies free-to-play folytatását, az időutazós zombiirtós játék pedig óriási siker. Noha a bevételekre vonatkozóan nem közölt információkat az Electronic Arts, azt már lehet tudni, hogy közel 25 millió letöltést produkált a cím - ez pedig több, mint amennyit az első rész csinált a teljes pályafutása során.

A kiadó tíz nappal ezelőtt és a játék megjelenése után öt nappal jelentette be, hogy 16 milliónál jár a letöltésszámlálója, az EA szerint egy címe sem rajtolt olyan sikeresen, mint a Plants vs. Zombies 2. Az anyag teljesítménye kiválóan példázza, hogy miért az EA a legsikeresebb kiadó az App Store-ban, ahol a The Simpsons: Tapped Out és a Real Racing 3 is hatalmas népszerűségnek örvend.

A Plants vs. Zombies 2 egyelőre iOS-exkluzív, de ha minden igaz, még idén befut a többi változat is.

25.
25.
sutgab
#11: BAszdmeg álljál már meg, rossz nézni ahogy egy ilyen kis gyökér mindenkibe beleköt, oké? Kuss, pofa be, stb.
24.
24.
giga321
Na mivel ilyen nagy a siker, jöhet szépen a pc-s átirat.
23.
23.
mestermagyar
#21: Hát már akinek. Én élvezem az életet, bármikor szívesen olvasok valami vicceset, inkább, minthogy itt flamelnek a nokedlik velem együtt. -_-

Amúgy pfuj free to play. Akinek valami ingyen kell torrentezze le XD.
21.
21.
#17: Ironizmus ide vagy oda, attól még idegesítő.
19.
19.
Bobby Kotick
#17: Ennyire jó vagyok, nincs mese. :)
14.
14.
Ezek a kommentek annyira nem ide tartoznak. Csak a hülye verseng a hülyébb ellen.
8.
8.
mestermagyar
#2: XDXD

MR TLT we are waiting for the answers for our questions at freddyd-s youtube channel.
7.
7.
dzsiádzsó
kb 1 pályát toltam aztán passz. Idegesítő hogy növényekért fizetni kell, vontatott a játékmenet, kevés de semmi forradalmi újítás nincs ami ellensúlyozná ezt. Az első rész tetszett, lehet ezt többen töltötték le, de a siker ettől még nem garantált mert ingyenes :D majd ha több pénz folyt be, és többet játszunk vele, mint az 1-el, akkor lehetne sikerről beszélni.
5.
5.
tupaccc
Mondjuk fórumokon azt olvastam, hogy amíg az első részben szinte minden ingyen volt, addig ebben már egy csomó virágért perkálni kell - nem keveset. Ezekhez a játékokhoz hozzá kellene írni, hogy free-to-play, but you have to pay, if you want to enjoy it :-D
2.
2.
TommyLeeThomas
Egy kicsit túlzás a játékhoz képest. Nem rossz persze, de nem egy nagy szám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...