XCOM: Enemy Within - játék a fejlesztőkkel

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása
Az XCOM: Enemy Within vezető dizájnerének tolmácsolásában nézhettek meg egy közel hatperces gameplay felvételt a játékról - a videót a PAX Prime apropóján készítette a Firaxis Games.

November 15-én érkezik az XCOM: Enemy Unknown (teszt) kiegészítője PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, ami a negyven extra pályán túl egy érdekes csavart is hoz a játék menetébe: mostantól keresztezhetjük az emberek és az idegenek génjeit, sőt egy mechás kaszt is bejön a képbe, amivel masszívabb pusztítást végezhetünk majd. A PAX Prime apropóján egy hosszabb gameplay trailer érkezett, csekkoljátok:

8.
8.
HerodPK
én imádtam a simát, ez sajnos annyira nem jon be. szerintem kevés a játékidő benne így ezt kihagyom. persze lehet tévedek. Jelenleg a másik Xcomot játszom szóval talán később erre is sor kerül. Meg ezek a génmódosított emberek nekem nem jönnek be annyira. Ez a mech csávó is csak egy féle ember :(( nem szerettem embert veszteni. Egész játék alatt , legnehezebb fokozaton talán 1-2 katonát vesztettem. Jo persze 5000x töltöttem vissza ha valami nem úgy jött ki ahogy számoltam. 47h gameplay van benne. minimális multival. mármint az elsoben
2.
2.
Gamerdavid
Jók ezek a stratégiai játékok, sokáig el van velük az ember.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...