A Rebellion visszatér Berlinbe

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 6.
  • Teaser
Link másolása
A Sniper: Elite V2 fejlesztői ma leplezik le legújabb játékukat, amelyről egyelőre annyit tudni, hogy ismét Berlinben játszódik. A Nazi Zomibe Army-féle rémálom véget ért, ám nincs más választásunk, vissza kell térnünk!

Bejelentésre készül a Rebellion, a srácok ma leplezik le legújabb projektjüket, amely ismét a második világháborús témát boncolgatja. A Sniper Elite V2 spin-offja után a helyszín ezúttal is Berlin.

"Azt gondoltad, hogy a rémálomnak vége. Mindannyian így hittük. De nincs más választásod, minden út visszafelé vezet. Vissza Berlinbe."

Mit kapunk a pénzünkért? Tippünk szerint a srácok még egy bőrt lehúznak a Sniper Elite-ről, amely lehet folytatás, DLC vagy bármi más a témában.

A teaser hadjárat már kezdetét vette a Twitteren és a hivatalos honlapon. Várjuk a nagy lepellerántást!

6.
6.
Huntsman
Szeretem a Rebelliont, nagy kedvenc volt a régi AvP (de az új se rossz!), meg a sniper elite 1, de sniper elite 2 az valami borzadály! City Interactive szintű játék... Nem kéne ezt a frencsájzt annyira erőltetni, ha nem tudnak belőle egy normális gémet kihozni. Heggesszék inkább az AVP4 et vagy egy új ipt!
4.
4.
goblinfing
#3: Elég kacifántos megoldás kéne neki, kb age of wushu felépítést tudnék elképzelni neki 1 kis átszerkesztéssel, de nem volna rossz.

http://www.battlegroundeurope.com/ ez pl érdekes régen fizetős volt ma lehet kipróbálom.
3.
3.
bodortamas1
2. világháborús MMO :D Tuti kipróbálnám!
1.
1.
Karez
Most zombik helyet űrlényeket kell majd headshot-olni.
Yay!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...