Képeken a Need for Speed-film

És még mindig Need for Speed: a minap két képet kaptunk az autóverseny alapján készülő moziról, és bár az autók hiányoznak róla, a főszereplőket megnézhetjük magunknak.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#22
Annyira nem lehet rossz a film. Csak ne legyen unalmas és legyen benne sok száguldozás. Hiszen erről szól a Need For Speed.
#21
#2: Mert ezt nem tudjuk már az első bejelentés óta... :D

Amúgy meg, ha más nem, Aaron miatt érdemes egy esélyt adni neki, hátha. Ebben legalább EGY színész lesz, nem úgy mint a F&F szériában.
#20
YanezModerátor
Hát én berosálok egyeseken! Két kép alapján már eldöntik, hogy szar lesz a film. Komolyan mondom, ti valami született szuperkritikusok vagytok, igazi jövendômondók! Nyilván milliárdokat kerestek ezzel!
#18
Aaron Paul mit csinálsz

kérlek fejezd be
#17
#14: Attól mert nem ismersz egy színészt még nem jelenti sem azt, hogy no-name sem azt, hogy rossz:)
Nem az ő hibája, hogy nem láttad a filmjeit/sorozatjait.
A Breaking Bad-ban hatalmasat alakít.
#16
#10: Ja, a Breaking Badben nyujtott alakitasaval egyutt azert mar elmondhato egy nem-rossz-szinesznek, bar ehhez az NFS-akarmihez azert nem fuzok tul sok remenyt. Aztan ne legyen igazam...
#15
Need for Speed BITCH
#14
#10: Egyetlen filmjét sem láttam és azokat a sorozatok sem nézem amikben játszik. Szóval számomra tök no name színész. És itt inkább az autókra vagyok kíváncsi mint rá... BITCH.
#13
#11: ezt hogy hoztad össze? O.o u are madzsar? :O yáy ^^
#12
#9: Régen volt egy olyan hír, miszerint a Run sztoriját vették alapul, és valami hasonló lesz az egész.
#10
#1: Aaron Paul azért elég jó színész..BITCH!
#9
Azt nem értem, hogy miért pont az NFS-t filmesítik. Talán csak a régi MW-nek és a Run-nak volt story-ja. Ha ebből valamelyiket filmesítik akkor ok. De több mint valószínű, hogy egy közhely sztorit kap. Szóval nemhiszem, hogy egy Tolvajtempó alázó filmet kapunk. :-) De remélem tévedek!
#8
Törölt felhasználó
Szerintem is nagggyon esélyes, hogy kaki lesz, de azért Aarul Paul hatalmas plusz (számomra), így nálam a mozi sem kizárt. Még ha óriásit csalódok is.
#7
"és bár az autók hiányoznak róla, a főszereplőket megnézhetjük magunknak. "
Ez igy logikai hiba. Az autók a főszereplők. :)
#6
zs kategória lesz az egész. lesznek benne száguldó szuper autók, egy középszerű de inkább szar story pl egy bankrablasról...meg egy par jo csaj, és igy hozni fogja a rá költött pénzt. ennyi elég is a sracoknak. persze a rajongóknak nem.
#5
Ez nagyobb szar lesz mint a halálos iramban, pedig az se semmi egy baromság! :D
#4
Irdatlan baromság lesz. És persze az 1-eshez hasonlóan természetesen nem moziban nézem meg, ha megnézem:D
#3
#2: Hát mire alapozzon? Hello Kitty adventures-re?