Blogajánló: Metróhuzat

A vak, minden borzalmat elrejtő mély sötétség nem az ember barátja. Akár ezernyi szempár is figyelhette éhesen Aloyshát az alagútból, ő azonban nem láthatott túl a zseblámpa fénykörén túl.
  • Írta: Scoo

Kommentek

#14
Wow! Bekerült mind a két blogom, király:D Köszönöm és grat a többieknek is. Most egy- két hétig kimaradok, nem lesz blog, a nagy gta V játszása miatt:D
#13
#8: +1
Ha nem is sokáig, legalább 3-4 napra, csak hogy kedvet kapjanak azok is az íráshoz, akik nem is tudnak róla hogy "jutalmazzák".
#12
Remek blogajánló Artyon, akarom mondani Scoo. Épp most nyomom a Metrot. Marha jó játék!
#11
Grat akik bejutottak!
#8: Ez szerintem egy jó ötlet. Egy feltűnőbb blogszekció pedig lehet, hogy még több embert vonzana az oldalra.
#10
#6: Ebben igazad van Scoo
#9
NorbiiiModerátor
#8: Mondjuk most még hagyján, mert most eléggé előkelő helyen van, de szerintem megfontolandó ötlet. :)

A + komiért meg elnézést.
#8
NorbiiiModerátor
Van egy ötletem, amit szerintem már más elmondott, de szeretném valamire felhívni a figyelmet, és ez csak egy JÓ TANÁCS, tényleg:


Scoo elvállalta a blogszerkesztői dolgot, és saját szabadidejéből teszi mindezt, ami nem kis dolog. Nos: a munka rengeteg, de hamar kárba vészhet akár. Scoo elkészíti a blogajánlót, és pár óra múlva szinte már nem is látni. Mi lenne ha a Kedves Szerkesztősség megfontolná azt az ötletemet, hogy a blogajánlót KIEMELNÉ, vagy betenné a jobb felső sarokba, vagy mind1 hova, csak hogy látható legyen, mert hamar letolják a cikkek!

Ezt nem kötelező megfogadni, nem vagyok én itt senki, hogy bármit is mondjak, ez csak egy NAGYON JÓSZÍVŰ TANÁCS akart lenni! :)

Köszönöm, annak aki elolvasta!
#7
YanezModerátor
Grat mindenkinek és neked is Scoo, a remek ajánlóért!
#6
ScooModerátor
Köszönöm szépen! Örülök, hogy tetszik nektek. Nem ígérem, hogy mindig ilyen lesz, de próbálom változatossá tenni. Egy hátránya azért van az ilyen típusú ajánlónak: aki nem olvassa a blogokat az kicsit kevesebb tájékoztatást kap arról, hogy miről is szól az ajánlott blog.
#5
Ez az ajánló lett az eddigi legjobb! Jó ötlet volt Scoo, csak így tovább! :)
#4
Ismét egy kreatív, fantáziadús, és remekül megírt ajánló :) Grat Scoo, és mindenkinek, aki bekerült :)
#3
Ezek az ajanlók nagyon jók! :D
A múlt hetinél azt hittem hogy félre nyomtam de aztán megse... Grat neked és mindenkinek aki bekerült!
#2
Beszarás, hogy milyen jól megtudod ezeket csinálni. Sokkal kreatívabb mintha csak oda lenne rakva, hogy ettől és ettől ez meg ez a blog. Az előző is tetszett de ez big like mivel a Metróról lett mintázva. 100%, hogy én nem tudtam volna ilyeneket kitalálni szóval te vagy a lehető legjobb választás mint blogszerkesztő. Grat. És azoknak is akik bekerültek. Lassan nekem is kéne alkotnom valamit csak nincs időm rá :D
#1
NorbiiiModerátor
Jó lett Scoo, és grat mindenkinek! :)