Dátumot kapott az NBA Live 14

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 17.
  • Megjelenés
Link másolása
A jó hír az, hogy nagyon úgy fest: hosszabb szünet után visszatér az NBA Live-sorozat, a next-gen gépekre készült NBA Live 14 a minap kapott végleges megjelenési dátumot. Meg egy gameplay screenshotot is.

A sorozat hivatalos Twitter-csatornáján napvilágot bejegyzés szerint az NBA Live 14 november 19-én jelenik meg az Egyesült Államokban. Ez azt jelenti, hogy a next-gen gépekre tervezett anyag lekési a PS4 amerikai premierjét, az Xbox One bemutatkozását pedig megelőzi néhány nappal.

Az európai megjelenés még nem tisztázott. A szokásos menetrend az lenne, hogy mi az amerikai premiert követő első pénteken kapjuk meg a játékot, a november 22-i debüt így egybeesne az Xbox One-éval, és egy héttel megelőzné a PS4 bemutatkozását.

A rivális NBA 2K14 a konzolok premierjekor érkezik.

4.
4.
AssaX
#1: akkora ülj le egyes
3.
3.
DarkLord
Mondjuk régen sokat nba live-oztam nem is voltak rosszak, de jött a 2K pc-re a 2K9 és akkor kipróbáltam és engem azonnal meggyőzött..majd évről évre jobb lett a játék és még idén is tudtak belecsempészni újdonságot, most az euroliga meccseit is letolhatjuk, majd..én is kiváncsian várom az nba live mit tud felmutatni amivel visszatudnák csábítani az embereket, de szerintem max. kipróbálja mindenki úgyis azt marad a 2K-nél :D

Ám remélem idén pc-re is visszadobják, majd az All Star hétvégés mókákat is, mert hiányoltam tavaly azt az új fajta zsákolóversenyt a gombnyomogatóst...nemtudom miért nem lehetett belerakni mikor pc-re is rádobjuk az xbox kontrollert aztán ugyanúgy betudtuk volna pötyögni.
2.
2.
EBR2000
Van egy olyan érzésem hogy az NBA 2k14 lemossa a pályáról... Nem tudodm miért.
Mondjuk ha veszek az egyik kosaras játékból az megint a 2k-s lesz...
1.
1.
Dontrip
Nagyon kíváncsi leszek, hogy mekkora durranás lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...