Wii U-n is tiszteletét teszi a Wii Sports

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Fitneszre és sportra kihegyezett Nintendo Directet láthattunk a minap, a műsor két fontosabb bejelentést hozott: az egyik a Wii Fit U-val kapcsolatos, a másik pedig a Wii Sports visszatéréséről szól.

Egyrészt kiderült, hogy a Wii Fit U december 6-án kerül boltokba, de ami fontosabb: november 1. és január 31. között 31 napos próbaverziót tölthetünk le a játékból, ami egy hónap erejéig korlátlan hozzáférést biztosít a játék valamennyi funkciójához és tartalmához. Wii U és Wii Balance Board értelemszerűen kell hozzá, de fizetni ráérsz később.

Hogyan? Nos, a megkezdett próbaverziód időlimitjét a külön megvásárolható és november 1-től kapható Fit Meter nevű kütyüvel szinkronizálva oldhatod fel, de az is megoldható, hogy rögtön vásárolni menj: ilyenkor két csomag, egy lemez+Fit Meter, illetve egy lemez+Fit Meter+Balance Board bundle közül választhatsz. Februártól a letölthető változat is fizetős lesz természetesen.

Jön a Wii Sports Club

Bemutatkozott ezen kívül a Wii Spots Club is, melynek keretében öt klasszikus Wii Sports-sportág, a bowling, a tenisz, a baseball, a boksz és a golf tér vissza Wii U-n - persze HD-felbontásban, finomabb irányítással és online multiplayer móddal.


A sportágakat külön lehet megvásárolni és letölteni, a játék pedig attól "Club", hogy minden játékost egy regionális klubba sorolnak, ahol aztán kommunikálhatnak a versenytársakkal, barátságos és rangsorolt mérkőzéseket szervezhetnek egymással.

Először a tenisz és a bowling jelenik meg november 7-én, a letöltés után 24 óráig ingyen nyúzhatjuk őket. Később két út áll előttünk: váltunk egy napijegyet a használatára, 1,79 fontért, vagy megvesszük őket ténylegesen, 9 fontért.

19.
19.
daenath
Hat ettol meg nem veszek vijut, meg mindig gyer a felhozatal, mint kopasz derklin a hajszal :)
16.
16.
Trapyd
#10: Az embereket mindig az zavarja másokban, amit magukban utálnak. Tény.
12.
12.
FrankBlack
#10: +1 Kedves (vagy kedvetlen) X-XYX

Én is így vettem észre. Ha neked valami bajod van Norbiii-val, akkor talán azt VELE kellene megbeszélned. Nem hinném, hogy korrekt dolog a híreknél OFF-olni a témát, és itt kötekedni vele.
8.
8.
apostoll
A hirhez szolva. nagyon tetszetos, fain, kell nekem egy wiiu. a nintendot eddig is csiptem, jo ez.
4.
4.
myrte
Ez a sport játék bérlés nem is rossz dolog. Ha néha átjönnek a haverok, akkor jó dolog egy ilyen. 2 dollár meg nem veri földhöz az embert.
2.
2.
Norbiii
Wii-n mai napig ezzel játszok. Haverokkal, családdal nagyon jó móka. A Wii sport resort-nak pontosabb és jobb az irányítása a Motion Plus miatt, de ez is a szívemhez nőtt, és nagyon tetszik benne a tenisz, szinte csak azzal játszom, a játékon belül. Néha meg boxolok, és baseballozok egy kicsit, a többit meg a resorton nyomatom. Nagyon jó, hogy kijön Wii U-ra is, bár mivel lejátszani a Wii-s verziót is, ezért lehet külön nem fogom megvenni ha lesz Wii U-m, ha HD, ha nem, de azért jó hogy így is kiadják! :)

Talán mondhatni, hogy ezzel a játékkal (is) futott be a Wii. Akkoriban még Ps3/360-on nem lehetett mozogni, és ez nagy cuccnak számított, és nekem most is tetszik. :D Amúgy meg az a jó ezekben a játékokban, hogy megcsinálhatjuk a saját figuráinkat, és azokkal játszhatunk, ez nagyon fain. :D
1.
1.
Gamerdavid
Játék jó, tetszik nagyon nekem tuti hogy meg veszem (Kemuri style)

Nem fog belerokkanni anyagilag az ember, az biztos. Elég olcsó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...