TGS 2013: Videón a Lightning Returns: FFXIII

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
Természetesen a Lightning Returns: Final Fantasy XIII sem hagyhatja ki a tokiói rendezvényt, hangulatosan összerakott kedvcsinálót kaptunk a bájos Lightning megható és akciódús kalandjáról.

Az apokalipszisig hátralévő idő igen szűkös, viszont Lightning nem ismer lehetetlent, még a reménytelen helyzetben is kiutat talál. A Lightning Returns: Final Fantasy XIII február 14-én jelenik meg Európában PS3-ra és Xbox 360-ra.

A Final Fantasy X | X-2 HD Remaster sem maradhat ki a szórásból, a klasszikus epizódok feljavított grafikával felvértezett verziója még idén megjelenik PS3-ra és Vitára.

10.
10.
caligulanero
#3: a japánok külön állatfaj. nemhiába létezik olyan általuk készített anime/animáció/akármi, amiben elzárják az egész országot a glóbusztól: lehet tudat alatt elismerik a lehetőségét.
9.
9.
SLi
#8: "Ha annyi lenne a játék, hogy adnak a kezedbe egy gépfegyvert, és csak körbe-körbe lehetne forogni egy üres szobában, meg lőni, Te azzal is nagyon jól elvolnál. "

Igen, a Final Fantasy tipikusan ilyen játék...
8.
8.
hurkagyurka2
#4 ezen nem vitázom, főleg nem veled, Mert szerintem Te az a fajta gamer vagy, akinek bármit bevesz a gyomra, ahelyett, hogy leállna egy percre és elgondolkodna rajta... Eléd teszik, bekajálod, és még örülsz is neki. Ha annyi lenne a játék, hogy adnak a kezedbe egy gépfegyvert, és csak körbe-körbe lehetne forogni egy üres szobában, meg lőni, Te azzal is nagyon jól elvolnál. Innentől meg nézőpont kérdése, hogy ki a buta.
7.
7.
Csoki80
#4: Nem biztos, hogy buta, lehet mutatna a srác olyan gamét amiben legyakna minket simán. Ugye ;-)
6.
6.
Csoki80
#3: Ez más világ. Van aki ezen nőtt fel, pl én is és sok ismerősöm.
A cactuar mint ellenség, vagy idézhető summon, rengeteg, ha nem mindegyik FF- ben szerepeltetve van valahol.
Ezek a játékok kb azoknak jönnek be akiknek az anime meg a manga is.
Itt a 12 éve kislány karakter tövéből tépi ki a lábát a hatéteres izomkolosszusnak, vagy atomrobbanás szerű ütéssel veri szét.

Amúgy tuti, hogy ha kötelező lenne az orvosi vizsgálat a pszichiátrián kötnének ki a készítők. Persze szerintem és is :-)
4.
4.
SLi
#3: de kibaszott buta vagy te, úristen...
3.
3.
hurkagyurka2
Hát ez a sorozat sosem volt az én világom... A japánok meg a fantasy?! Jó vicc. Ezeknek erről a műfajról is csak a miniszoknya jut eszükbe meg az iskolás lányok...
Ja, az ott tényleg egy kaktusz 0:58-nál?! Na neeeeeeeeeeee :) De paródiának nem rossz!!! Ha komolyan gondolták, akkor viszont nagyon nagy bajok vannak... Van ott is kötelező orvosi vizsgálat vajon?
1.
1.
GMatyi
Lesz egy hosszabb trailer a hétvégén, de február még mindig messze van :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...