TGS 2013: Dragon Ball Z: Battle of Z látnivalók

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 20.
  • Videó
Link másolása
A Namco Bandai megerősítette, hogy 2014 elején Észak-Amerikában és Európában is megjelenik a Dragon Ball Z: Battle of Z. A TGS alkalmából az előrendelői akcióra is fény derült, negyven kép és egy trailer mellett.

A fejlesztő ArtDink szerint a Dragon Ball Z: Battle of Z egy közelharci akciójáték, de megijedni nem kell, továbbra is egy igazi bunyós címmel van dolgunk. Ha előrendeljük a játékot, akkor két exkluzív karakter üti a markunkat: Super Vegito és Super Saiyan Bardock.

Lesz Day 1 kiadás is, melyben egyedi kosztümöt kap Goku, nevezetesen Naruto Uzumakiét. A Dragon Ball Z: Battle of Z 2014 elején jelenik meg PS3-ra, Vitára és Xbox 360-ra.

8.
8.
suresz
egy trailer sokkal ütősebb, ha a narrátor végig kiabálja
7.
7.
adriano28
Arra kíváncsi vagyok, hogy 2 ember ha fuzionál mi lesz belőle.. :D
5.
5.
Dark_Temptation
ez a játék úgy sz@r ahogy van.grafika rosszabb mint az ESF-nek. játékmenet 0. inkább csinálnának 1 burst limit 2-őt.
3.
3.
Dreadlox
A multi végett egyszer ki lehet próbálni, de semmi érdemleges, a Budokai Tenkachi 2be kimaxolták az összes lehetőséget szerintem a harcra, az nagyon össze volt rakva...most már nem más féle megközelítés kéne, hanem több új kontent(AKA boss) vagy nyomhatnának már egyúj szériát, nem muszáj h gokuék legyenek a központba, de legyen valami rálátása vagy legalább egy szimpatizálható főszereplő
2.
2.
thelegendary
Eleve többet ad mint az eddigi DB játékok bármelyike az elmúlt 5 évben.... mind kinézetre, mind tartalmilag. Én bizakodom.
1.
1.
DON GONDOCS
Hát multiban biztos jó lesz, de azon kívűl nem biztos hogy megállja a helyét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...