Traileren a Gran Turismo-dokumentumfilm

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 20.
  • Videó
Link másolása
Idén ünnepli tizenötödik születésnapját a Gran Turismo-sorozat, ennek apropóján a Sony egy dokumentumfilmet készít KAZ: Pushing the Virtual Divide címmel. A film a könyörtelen kihívásról és a versenyzésről szól.

A Gran Turismo-dokumentumfilm arról szól, hogy túl kell lépnünk a virtuális szakadékon, törekednünk kell a tökéletességre, mindezt élő szereplőkkel és valódi járgányokkal illusztrálják. A KAZ: Pushing the Virtual Divide hamarosan elkészül, addig egy előzetest mutatunk belőle.

12.
12.
Falcon
#11: nem csak 1 valaki szarozza a gran turismot hanem gyakorlatilag mindenki!
10.
10.
Samu
A 15 évnek én tisztelgek, még akkor is, ha már egy ideje nem tolom a GT-t! Már PS sincs. De ez volt az a játék aminek az első része megfertőzött! Barátomnál éjjeleket játszottunk ezzel is, felnőtt dolgozó ember létünkre, és emiatt vettem meg az első PS1-emet! Lehet rossz az irány, de az, hogy nem egy felejtős cím az már biztos, ezzel szerintem sem öreg sem fiatal nem szálhat vitába! Respect! Egy light-os dokumentumfilmet megér, nagyobb szarságokról is készült már... Úgysem emiatt fogják venni a népek. Majd jó lessz extra tartalomnak az új részbe.
9.
9.
Falcon
pedig ha nem veszik ki kazunori yamauchi kezéből az irányítást a kutyát se fogja már érdekelni a gran turismo
6.
6.
Gamerdavid
Részemről a film felejtős. Egy szimulátorról tök nagy baromság filmet csinálni.
1.
1.
RangerFox
Az igen! Nem is tudtam hogy ilyen "idős" a frencsájsz..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...