Launch traileren a régi-új Zelda

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 20.
  • Videó
Link másolása
Amerikában mától kapható a The Legend of Zelda: The Wind Waker HD-változata, ennek apropóján befutott a játék launch trailere is. Alighanem az ősz egyik leginkább várt Wii U-címével van dolgunk.

Hogy egészen pontos legyek: ma csak a digitális, eShop-verzió mutatkozik be, illetve szintén mától érhető el az a Wii U bundle, amelyik mellé ajándékba a jár a játék egy - csakugyan letölthető - példánya. Hozzánk október 4-én érkezik a felújított The Wind Waker - a dobozos kópiákat az amerikaiaknak is meg kell várniuk.

14.
14.
jszili32
#13: Nah ezt már szeretjük :)
13.
13.
Yanez
#12: Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy manapság már nagyon ritka az olyan játék, amely a grafikán és a már jól megszokott játékmeneten kivül, valami egyéb innovációt is képes a videójátékok világába hozni, amely aztán több játékban is divattá válik. Lásd: Max Payne bullet time.

Ezzel a Zelda résszel tényleg hülyeséget mondtam, mert ez egy remake, de a többi jâtékok nagyjára igaz. Persze vannak még így is korszakalkotó stuffok, csak ugye ritka, mint a fehér holló.
12.
12.
Gamelord
#9: Igazából csak arról van szó, hogy totális hülyeséget írtál, ne haragudj meg. Ez pedig onnan fakad, hogy olyanhoz szóltál hozzá, amivel valószínűleg nincs akkora tapasztalatod. Tehát ezt ne falhoz szorításnak vedd, hanem kijavításnak.
11.
11.
jszili32
#9: Csak az igaz tényeket állítottam eléd, nem akartam falhoz szorítani senkit.
10.
10.
Norbiii
#9: Én csak jszili32 hozzászólására reagáltam.

Ja és a falnál, Chuck Norris áll! :D
9.
9.
Yanez
Falhoz szorítottak a Zelda és N fanok, menekülök! XD
8.
8.
Norbiii
#7: Ugyan nincs mit, nem látod rosszul a dolgokat. Viszont a magam kritikája, hogy életem során, nagyon keveset játszottam Zelda játékokkal, inkább a Mario, Donkey Kong féléket toltam, de ami késik, nem múlik. :)
7.
7.
jszili32
#6: A Nintendon kívül még talán a Capcomot tartom nagyon jó és teljesen önálló játékfejlesztőnek, de amit írtál abban 100%-ban igazad van, és köszönöm a mondandóm kijavítását :)
6.
6.
Norbiii
#5: "hogy ami a mai játékokban van, az valami nintendo produktumtól származnak!"

Van benne valami, de nem csak. :) Az alapokat a Sega-val együtt tették le, de azért voltak még más nagy cégek is, mint pl. az Atari, de amit mondasz abban sok igazság van! :)
5.
5.
jszili32
#1: Csak úgy megsúgom, hogy ha nem lenne Zelda akkor a mai játékok nem lennének olyanok mint amilyenek most!
Még a leghülyébb embereknek is észre kéne venniük hogy ami a mai játékokban van, az valami nintendo produktumtól származnak!
Ráadásul még az új zeldákban is vannak újítások, sőt, több újítást visznek a zelda játékokba, mint akármilyen játéksorozatba!!!
4.
4.
Gamelord
#1: Ez nagyon nem igaz. Ez most csak egy remake, nyilván nem az a cél hogy újat mutassanak. Zelda Skyward Sword például egy lenyűgöző játék lett, teljesen kihasználva a wii-t. Egyben sokak szerint az év / wii eddigi legjobb játéka is. Tehát még1x, ez nagyon nem igaz szerintem a Zeldára.
3.
3.
Sun9us
Nekem a Dragon Quest mindig is jobban bejött.
1.
1.
Yanez
A Zelda is az olyan játéksorozatok közé tartozik, amelyek régen nagyon lenyűgözték a játékost, vérbeli gamerré tudták őt varázsolni! Ám ma már nem képes innnovációt vinni a videójátékok világába, szinte ugyanaz csak "pepitában".
Sajnos sok játék jutott erre a sorsra. Feldolgozások, kevés fejlődés a játékmenetben. A grafika és a multi mókák világát éljük. De azért örülünk annak, ha egy játék simán jóra sikerül, mégha nem is mutat újat. Vajon mikor kezd el megint rohamosan fejlődni ez a kis bibi, a mindent megváltoztató innovációk sorozatsikere?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...