Íme, a Ghost Recon-film forgatókönyvírói

  • Írta: fojesz
  • 2013. szeptember 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Lépett egyet előre a Ghost Recon filmváltozata, a Ubisoft és a Warner Bros. lapértesülések szerint megtalálta a mozi forgatókönyvíróit. Ez azt is jelentheti, hogy Michael Bay megnyerésére is nagyobb lehet az esély.

A Variety értesülései szerint a Ubisoft Motion Pictures és a Warner Bros. Matthew Federmant és Stephen Scaiát szerződtette le a Ghost Recon-filmhez forgatókönyvírónak, az írópáros korábban a Jerichón és a Human Targeten dolgozott, de hozzájuk köthető majd az új Zorro és az Y: The Last Man adaptációja is.


A Ubisoft és a Warner júniusban beszélt utoljára a Ghost Recon-moziról hivatalosan, akkor azt jelentették be, hogy Michael Bay is dolgozik a projekten. A dolog pikantériája, hogy bár adott lenne a lehetőség, hogy Bay rendezőként szálljon be, az úriember a mai napig nem írt alá, csak a Transformers negyedik részével foglalkozik. A Variety úgy tippeli, ha Federman és Scaia összerakja a Ghost Recon forgatókönyvét, azzal már egyszerűbb lesz Bay felé közelíteni.

A Ubisoft egyébként több sikercímét is vászonra viszi, többek között a Splinter Cell, az Assassin's Creed és a Watch Dogs is kap majd adaptációt.

7.
7.
#4: Még mindig jobb mint egy noname alak. Ebből a filmből úgysem lehet többet kihozni, mint egy látványfilmet Amerikai hős-katonákkal, akik megmentik a világot.
Bay erre tökéletes: csak a látványhoz ért, de ebbe a filmbe nem kell (vagy nem lehet) több.
6.
6.
killer13
Bay már nyugdíjba mehetne vagy leugorhatna egy hídról.
5.
5.
Raam989
Valami olyasmi, mint a GR: Alpha jöhetne.
4.
4.
sutgab
Bay? Már is lemondtam a filmről...
2.
2.
Gamerdavid
Ez sem lesz valami nagy szám.

Amúgy egy FPS filmet megnéznék. Ha jól tudom a Doom filmben volt FPS jelenet, az nekem nagyon bejött.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...