Itt a Need for Speed-film első trailere

Ahogy azt az előzetesen kiadott képek láttán sejteni lehetett, befutott a Need for Speed-film első trailere is: másfél perc dráma, másfél perc üldözés és verseny, másfél perc Aaron Paul.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#49
Részemröl annyi,h ne legyen benne a láthatoan über ocska minöségü számitogépes felvételek-jelenetek ! :-)
#48
Ekkora baromságot rég nem láttam,elég uncsi lesz,bár van benne pár jó gép,azok miatt,1x meg lehet majd nézni .
#47
#46: Így-így! Hatalmas színész, nem gondoltam volna róla. Ez az NFS film se nagyon érdekel már, főleg a kocsik miatt [inkább a japó verdákra mozdulok], de egyszer biztos megnézem Aaron Paul miatt is... hátha egyszer elsüti benne, hogy "BITCH" :D
#46
#32: Aaron Paul aki mellesleg 1 rohadt nagy tehetség amit bebizonyított a Breaking Bad-be az a nyomi...
#44
#40: Ez hatalmas! :D
#43
Kezd egyre jobban tetszeni, a sztorira kíváncsi vagyok.
#42
25. ha csak fele olyan jó lesz, mint az utolsó halálos iramban volt, már akkor király lesz, és jöhet miattam még 6 rész. Hiány van az ilyen filmekből szerintem. És ha NFS szériát nézem, ebben a trailerben benne van a játék lényege - egzotikus kocsik, zsarus üldözés. :-D
#41
Egyfelől, miért pont egy ilyen játékból kell filmet csinálni, amiből nehéz jót, főleg ha történetet is akarnak bele, másfelől "A movie by Uwe Boll.", kb. (Ott se mindig a látvány volt a gáz, volt rá példa, hogy csak minden más.)
#40
#39
Nem tűnik rossznak, egyszer tuti nézendős! Ez most egyébként a Hot Pursuit alapjára van, vagy van benne ebből is abból is?
#38
Egy kicsit fura kamera kezelés néhány esetben, de ez mellékes. Amúgy szuper kocsik, bombanő, pörgős jelenetek, látványos autós üldözés. Mi kell még egy egyszer megnézős látványfilmhez? :)
#37
#35: Ez mondjuk egy jogos kérdés...
#36
#32: Ha a nulla szinési képességgel megaldott Paul Walkert emlegeted akkor nem csoda hogy nem tudod hogy ö kicsoda.
#35
#30: Miért, szerinted egy moziban, egy filmben hogy lenne átadható az "igazi" NFS hangulat, engedd meg hogy megkérdezzem? Szempillantás alatt 40 spoiler-t fel és leszerelnek gyorsított felvételben, míg nem megállnak egynél, aztán beindul az epic zene és lassított felvételben rázoomolnak, hogy úúúúú tuning?
#34
#21: Semmit nem vártunk, ezt a szart nem kellett volna megcsinálni, mert semmi értelme. A Need for Speed játékok ostobák, ócskák. Az a baj, hogy vannak olyanok akik folyamatosan megveszik mindet, minden évben, egymás után, gondolkodás nélkül.
Ez olyan, mintha a tetris játékból filmet csinálnál, vagy a sudokuból. Ahány tetris annyi féle, de alapvetően mindegyik ugyanolyan, és ostobaság filmet forgatni belőle. Ugyanígy ahány nfs annyi copy&paste, vagy ahány nfl, fifa,etc., annyi copy&paste.
Az nfs játékok a "tuningolom és megyek vele mint az állat" játéktípus képviselői, és az egyes játékok története a lőtéri kutyát nem érdekli, ha van is nekik, nem számít. Éppen ezért teljesen felesleges filmet készíteni belőle, mert az a tényező, ami egy film esetében a legfontosabb (kellene hogy legyen), az a legócskább, leggyengébb, legjelentéktelenebb a játékokban.
#33
"they took everything from me" ...kivéve a sokmilliós szuperkocsit :D
#32
Ki ez a főszereplő? Tökre nyomi feje van, ide ilyen Paul Walker fej kéne, vagy valaki mondta Gosling-ot az is jobb lett volna, de pont ez a nem tudom ki? :D Én az ilyen filmeket valami vicces formákhoz kötném, ahogy a Fast Five-ban is tették, volt ott minden, Vin Diesel, The Rock, Joaqim de Almeida (bucsó a desperadóból) meg ilyen arcok...ebben hol vannak a jó fejek?
#30
#29: Nem szidtam, csak nem "igazi" NFS hangulat, nem az jön át ami kéne, szerintem, de ez csak egy vélemény. Attól ez még lehet egy közepes egy estés film.