Itt a Mortal Kombat: Legacy második évada

Kevin Tancharoen nagy sikerű sorozata végre folytatódik, ráadásul nem kell egy-egy hetet várni a következő epizódra, egy ültő helyünkben ledarálhatjuk a tíz epizódot. Még több bunyó, még feszesebb sztori vár ránk.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#11
Zoenn, erröl akartam blogot irni, de így storno... :)
#10
3 napja néztem meg egyhuzamban, nekem nagyon tetszett. Ermac és Kenshi harca nagyon jó volt. Kung Lau elég badass volt első részben. Jah meg Skorpió Fatalityje mindent vitt. Johhny Cage baromkodása is jó volt. Kár, hogy csak ilyen rövid simán néztem volna még tovább, sokkal tovább.
#9
#8: Van egy másik Kung Lao a ''Nagy Kung Lao" néven. Mind-2-nek ő a felmenője!
http://hu.m.wikipedia.org/wiki/Nagy_Kung_Lao
#8
Liu Kang a rossz oldalon? Nahát. Egyébként jó ez a kiégett, megtört karakter, a szokásos örök optimista "jófiú" vonal helyett... Lehet, hogy rosszul emlékszem, de Kung Lao nem az apja a játék sztorija szerint?
Casper Van Dien gáz, roppant tehetségtelen "színész", rossz választás volt... Inkább tűnik idegbetegnek, nem hozza azt a laza, nemtörődöm, flegma stílust, amit kellett volna...
Bárcsak összedobnának végre egy igazi, amolyan Avengers színvonalú MK mozifilmet, de azt hiszem ez álom marad csak :( Pedig anno volt annyi rajongója szerintem, mint a Marvel képregényeknek!
#7
Ermac kinézete engem kissé meglepett. Azt még nem értem, hogy miért váltották fel a szokásos 1v1 küzdelmeket egy team death match formulára. De összességében tetszett, jó újra élőszereplős MK-t látni. Szüksége volt már erre az emberiségnek!!! :D Remélem nem kell újabb 2 évet várni a következő évadra.
#6
nekem hiányzik belőle Sektor meg Cyrax, bár még bármi megtörténhet :)
#5
#3: ja meg nem vagyok egy liu kang rajongó de nem nagyon tetszett ez a leszarok mindenkit leverek aki az utamban áll karakter :) de majd kiderűl ha egszer elkészűl a többi része hogy megy tovább mindenesetre azt is várom
#4
Örülök! :)
Várom a feliratot! Remélem hamar meglessz...
#3
egyébként nekem tetszett jó volt , bár jobban örültem volna ha kicsit hosszabak a részek vagy ha már ugyis egybe megnézhetőre csinálták akkor egy rendes 1,5-2 órás filmnek is jó lett volna :)
#2
Ázsiai Jesse Pinkman.
#1
igen igen de egyébként oké hogy 10 rész de a második rész is már ugye 8:45 ebből 1:30 az előző rész összefoglalója