Íme, a legfrissebb Nintendo-bejelentések

Tegnap is Directet tartott a Nintendo, a kiotói cég ráadásul nem kevés újdonsággal készült a félórás műsorra. Összeszedtük nektek mindegyiket, és természetesen a Direct felvételét is láthatjátok.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#16
#8: Kb. 1,5 tonna játékot játszottam végig, és jelenleg a Mario Galaxy 2vel játszom(unk). Kreativitásból, ötletből, hangulatból messze az egyik legjobb game amivel valaha volt dolgom. Nem a figurát kell nézni, hanem a körítést. Igen - egy újabb Mario. Igen - egy újabb rész... de ahogy már leírtam, csak a karakter a Mario, az ötlet mindig új.
#15
NorbiiiModerátor
#14: És ha nem lett volna Nintendo, akkor most Wii sem lenne. xd
#14
#10: Ha ezek a játékok nem lettek volna akkor most fullos grafikán tolnánk a Pac-mant :)
#13
Gondoltam, hogy mivel a héten jön ki a Wind Waker, elötte bemelegítek a Ocarina of Time Master Quest vältozatäval. Ezt még nem, ellenben a sima verziot ismertem és N64- re imädtam.
Aha..bemelegitek..mär a Dodongos Cavern is 2 orämba került ( ha magad fedezed fel az az igazi, nem az internet) de imädom.
Ezt tudja a Nintendo.
Ezt tudja több mint 10 év utän.
A Boxot imädtam, de a pärom mindig ezt mondta: most vettük a jätékot a héten és mär végig is vitted. Fél éve van Wii U- m, de az elöbb említett kérdés megszünt.
#12
Egyébként Wii U-ra létezik törés ami viszi a másolt játékokat?
A neten csak wii hacket találok.
#11
#8: Hát a Super Mario 3D World-be több innováció van ,mint egy évente megjelenő need for speed-be vagy Fifába.
Normális dolognak tartom ,hogy a nintendo mario és hasonló címekkel adja el a konzolt.Ennyire erővel mondhatnád azt is ,hogy xbox-ra mindig ugyan az a szar forza jön vagy halo.
#10
NorbiiiModerátor
#9: Egyetértek. :)

Ha nem lennének ezek a játékok, én soha életemben nem játszottam volna, max nagyon keveset. Én örülök ezeknek. Akiknek tetszik ez, az ha megteheti vesz egy Wii U-t, akinek meg nem tetszik, az vesz majd egy Boxot, vagy egy Ps-t. A választás szabad, de legalább van miből! :) :)
#9
#8: Csak hogy kontrázzak :D

LIMIT BREAK

Figyelj lehet, hogy te már unod ezt a sok mario-zelda-party-rpg...stb játékokat de amint látod a nintendo ebből él meg és nem is rosszul mivel még mindig a piacon van. Hogy meddig ? Az majd még kiderül! Másrészről ha még nem is veszik annyian az EU-ban és USA-ban..stb attól még Japánoknál Kínaiaknál és a többi vágott szemű népcsoportnál bejön és ők nagyon de nagyon sokan vannak és ők meg veszik mert nekik tetszik, Nem is beszélve arról, hogy máshol is vannak akik ezekért rajonganak és megveszik. Pl.: kevésbé fejlödő országok Magyarország :D
Amugy jó, hogy emlegetted a Dragon Questet :D Már hiányzik egy jó DQ a 8 után meg még elmenő Wii-s verzió után már jó lenne egy fain DQ.
Bár jön az Online változat nem fűzök hozzá sok reményt ha 1 hónapot küzdesz majd a szintekért de remélem nem így lesz :D
A pokemon-t igazság szerint már én is unom szerintem lejárt lemez de nem nagyon izgat akit érdekel úgy is örül neki. Személy szerint számomra nem sok vizet zavar van és kész :D
szóval ennyi
North out...
#8
c-c-c-combo breaker!!!

Minden generációban ugyan az a szar. Mario, Sonic, Zelda , meg valami tucat jrpg a Square-től. Ettől kéne elájulni? Ez az innováció? Nintendo gyárt egyáltalán valamit, ami nem a nosztalgiára épít? A fenti listáról, csak a Dragon Quest n+1, és a Pokemon n+1 hiányzik.
#7
Hát a Bravely Default elég jól néz ki, végre valami rpg.
#6
Nos, en nem iden/jovore fogok beruhazni egy Wiiijuu-ra, tul sok a Super meg a Mario es a Party meg a Bros, es mar lassan Sonic is Nintendo vedjegy lesz :)))))
#5
No már csak az kell hogy kicsit lejebb menjen az ára és ha elég gazdag leszek olyan jövöre kb. akkor én is be tudok egy ilyet szerezni de a 3DS-sem fog kimaradni :D már csak a zelda miatt sem :D
#4
#3: Vagyis SSB :)
#3
SMB 3ds-re, ezaaaaaaz!!!
#2
NorbiiiModerátor
Zseniális játékok, mind egytől-egyik a kedvemre valóak. Wii U Party-t nagyon várom, a Wii Party valami fantasztikusan szórakoztató volt. Super Mario 3D World is nagyon jónak ígérkezik, és a többi is.
#1
YanezModerátor
Na végre belelendül a WiiU felhozatala! Ezek közül a legtöbb nagyon nagy cucc! Még néhány ilyen és nekem is kellesz egy WiiU. :)