Érkezik a mobilos Knack

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony Worldwide Studios elnöke, Shuhei Yoshida megerősítette, hogy egy ingyenes mobiljáték érkezik iOS-re és Androidra, amely a Knack világában játszódik. A Sony még jobban rágyúr a mobilszektorra. Örülünk?

Shuhei Yoshida a GameIndustry Internationalnek elmondta, hogy nem csupán PS4-en élvezhetjük a Knacket, hanem egy ingyenes mobiljáték keretében is, amely a konzolos verzióval egy időben landol iOS-en és Androidon. Voltaképpen egy társalkalmazásról beszélünk, a jövőben sok más hasonló várható a PS4-es sikercímeinek farvizét meglovagolva.

Ami a mobilos Knacket illeti: egy hangulatos puzzle játékkal lesz dolgunk, s ami a legjobb, a segítségével néhány elemet megnyithatunk a PS4-es verzióban is.

Yoshida kiemelte, hogy a Sony jelentősen átértékelte a mobilos jelenlétét, így nem a Knack lesz az egyedüli PlayStation-alkalmazás, amely iOS-re és Androidra érkezik. Most, hogy szinte mindenkinek van okoskészüléke, a játékosokat sikeresen bevonhatják a PlayStation-ökoszisztémába.

Ha valakinek nincs saját PS4-e, akkor is értesülhet a játékhírekről a közösségi szolgáltatásokon és az alkalmazásboltokon keresztül. Dicséretes, hogy a japánok arra készülnek, hogy sok más ingyenes alkalmazást adnak ki, melyek talán kitaposhatják az utat a nagygépes verziók előtt.

4.
4.
KopyAti
Megjelenési dátumot tudunk?
2.
2.
RangerFox
1.
1.
DON GONDOCS
Jó kis játék, talán az egyik legjobb a nyitó címek közül és a platform lista is bővül. mundjuk ez vitára is jön
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...