Úgy néz ki, készül a Half-Life 3

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 3.
  • Pletyka
Link másolása
A Valve nem igazán akar beszélni arról, hogy végül lesz-e Half-Life 3 vagy sem, a "mikort" pedig főleg nem emlegeti, egy szivárgás viszont azt látszik megerősíteni, hogy legalább dolgoznak a játékon a srácok.

A Reddit egy júzerének találata szerint a tegnapi nap folyamán valahogy kinyílt a Valve projektmenedzsmentre fenntartott JIRA szoftvere (a már nem működő link).

Emberünk nem volt rest screenshotot készíteni róla, ha már adódott rá lehetőség, a dolog érdekessége pedig, hogy a rendszerben felsorolt fejlesztőcsapatok között két Half-Life 3-as team is szerepel: az egyik 46, a másik 10 munkatárssal, ezeknek a legtöbbje már a Half-Life 2-n is dolgozott. Ez arra utalhat, hogy minden kavarás ellenére, a Half-Life 3 azért készül, egyszer talán be is fejezik.

A redditesek egyébként egy másik érdekességre is felhívják a figyelmet: állítólag idén már másodjára válik bárki számára elérhetővé a rendszer, ami alapján többen tudatos szivárogtatásra tippelnek.

Azért mi maradjunk szkeptikusak.

61.
61.
lickmyhorse
#60: De nem akarlak magasztalni, nem is pont te, hanem a fajtád.
51.
51.
reflexufo
#10: Meg ennyi ido utan is meglepodsz Fojesz? :D

Csak a felroppent HL3 hir miatt kukkantottam be egy pillanatra, mert bar regota nincs kozom a jatekokhoz, ez a HL3 dolog belemhasitott, asztalra csaptam hogy navegre, aztan a homlokomra hogy azta..rva..zmeg kell vennem valami gepet vagy konzolt vagy mittudomen mi van manapsag. :D

Az uriember "von Wolf"-nak utravaloul: Szukseges es elengedhetetlen alkotoeleme vagy egy valamire valo forumnak, mert markasan elter a velemenyed, feltetelezheto hogy az izlesed is, es ez egeszseges vitat general, de az eloadasmodod vegtelenul trehany. A legjobb uton jarsz, csak csiszolnod kell a stilusodon, hogy ne az szurodjon le belole hogy hihetetlenul egyszeru vagy. Kell hogy felette allj minden mas velemenynek minden esetben, maskulonben a kinos magyarazkodasokba fullad a mondanivalod es hiteltelenne vallsz.

Barati udvozlettel: reflexufo
49.
49.
mestermagyar
#48: Mármint objektív, amennyire egy ember tud lenni. Nekem személy szerint mindig a mafia (2, mert 1-et valahogy soha nem játszottam :() lesz a kedvencem, és 10-esre értékelem magamnak pl., ahogy a GTA meg az elmegy kategória)
48.
48.
mestermagyar
#47: Nyugi, én ha tesztelő lennék, csakis 10-eseket, avagy 1-eseket osztogatnék. :P

De amúgy egy GTA 5-nél, meg egy hl3-nál sem (/lesz) az emberek véleménye, sem a tesztek értékelése objektív. Úgy legtöbbször minden másnál igen.
45.
45.
Extol
Ez nem hírértékű szvsz
44.
44.
Dreadlox
és hogy a hírhez is hozzászóljak, addig nem veszem kézpénznek amíg valóban nem mondanak valamit, mivel most a SteamOS lefoglalja őket, lehet csak a platform megjelenésével ésbefutása után fog megjelenni ez a cím. Hallotunk már L4D 3ról is, azóta se történt semmi...
41.
41.
kopic
http://www.youtube.com/watch?v=slRsexrhbG8
:D:D:D:D:D
40.
40.
kopic
YEAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *----------------------*
Csak egy megjelenesi datumot dobjon meg a Valve !!!
34.
34.
McDuff
#33: és hogy a témához is hozzászóljak,én ennek a cégnek már nem hiszek el semmit...13 évvel ezelőtt se tettem,nem most fogom elkezdeni amikor minden pénzüket hardverekbe ölik.
32.
32.
DON GONDOCS
Hamarabb lesz Portal Payday Left 4 Dead 3 mint Half-Life3 kár ezen rágódni
31.
31.
Arrol nem is beszelve ha most kalapaltak ossze a csapatot akkor min 2 ev mire lesz belole valami.
30.
30.
Akkor hiszem el ha latom az elso shotokat .
Addig ez csak pletyka.
29.
29.
Juha
#23: Nem akarok senkit védeni, de szerintem von_Wolf arra gondolhatott, hogy a marketingen nem kell dolgozni, és pénzt áldozni rá, mivel a húzónév miatt úgyis hamar elterjed egy ilyen info a médiában, hogy "véletlenül kiszivárgott" a projekt. A GTAV-nél sem kellett a kiadónak felkeresnie a hírcsatornákat, kitettek pár képet és azon elcsámcsogott a nép egy darabig :) Később persze döntötték a pénzt a marketingbe, de ez itt is így lesz, ha tényleg megjelenésre kerül a sor.
27.
27.
norbi1989
Remélem tényleg készül és jövőre megjelenik az lenne az igazi! Kíváncsi vagyok már borealis-re és a combine advisorok-re meg a többi dologra amit tartogatni fog. Csak ne legyen sandbox, remélem az csak egy rossz pletyka volt!
24.
24.
dBLOOD
#2: Ne adj' isten Aliens: Colonial Marines.
Mondjuk ha nem engedik a HL3 közelébe a Gearboxot, ez a veszély elhárul. :D
20.
20.
Czigi
Remélem jóra fog sikerülni. Egyébként YEEE
14.
14.
markoci555
11.
11.
Grabowsky30+
2004es a HL2 10év biztos meglesz a két rész között! Ha egyáltalán.........
9.
9.
drat576
szerintem amúgy csak hírverés az egész, hogy legyen már valami reklámja, és valve által gyártott hardvernek meg a szar OS-üknek, h ne 1 millió emberből 1 tudjon róla, én teszek rá
8.
8.
Gamerdavid
Már csak meg kell élnünk a megjelenést.
7.
7.
drat576
majd ha már előrendelhető Steamen, akkor (talán) elhiszem ^^
5.
5.
strike19
Azt hittem sose fogom megélni.De most már boldogan halunk meg ,ha jó lesz.
3.
3.
Kocsis92
#2: pont azért nem jelentik be hogy ne legyen belőle vicc..
2.
2.
Scoo
Csak ne addig húzzák, halasszák, hogy a végén egy Duke Nukem Forever legyen belőle...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...