Még pihentetik a Battlefield: Bad Company-t

Egyelőre még szó sincs a Battlefield: Bad Company 3-ról. A DICE-nál a BF4-en kívül még két játék készül, és bár a Bad Company egyelőre pihen, de az ígéretek szerint biztosan vissza fog térni. Megnyugodtunk?
  • Írta: zoenn

Kommentek

#21
#13: Nem volt nagy durranás? Annál unalmasabb szart rég láttam. A multiját becsülöm, szeretem, best, de a single egy szégyen! Alig vártam, hogy meghaljon benne mindenki (és nem csak a rossz arcok, mint az a Nico Bellic ruhás Daniel Craig, hanem a főszereplők is). Ja és a legbugosabb is, fúúúúúúúúúúú de!!!
#20
Inkább jöjjön az, mint a BF4!
#19
Pedig reméltem hogy max jövőre kijön. :( Nagy kedvencem.
#18
Egyetlen multiplayer FPS ami lekötött eddig hosszú távra is. Nálam 1000x inkább a BC3 mint a BF4.
#17
Én most már lassan nyelvtan tanárokat fogok ijesztgetni kemurival xD Szerintem amelyik komolyan veszi a hivatását és értékeli/becsüli a magyar nyelvtan összetettségét az egyenes ívben hányná tarkón magát.
#16
#15: OFF
Hopp, nem ide..

ON

Alapjáraton nem érdekelne a Bad Company sorsa, de a karakterek miatt, ha multira nem is, de a 3. rész Single Player része kiváncsi lennék.
#13
#10: hát a bf3 egyjátékos módja tényleg nem volt 1 nagy durranás.. max az 1 pálya volt úgy viszonylag jó.de a videók alapján a bf4 elég ütősnek tűnik mind egyjátékos mind többjátékos módban. alig várom már a betát
#12
Én meg azt mondom ,csináljanak inkább a Battlefield 2142 folytatást:D
#11
csinálhatnának már végre megint bad-et
#10
#8: Hááát, majd meglátjuk. Maradjunk annyiban, hogy amíg a BC2 single részét kétszer végigjátszottam, a BF3 esetében meg sem fordult a fejemben ilyesmi. A BC2-ben voltak jó karakterek, és egy szódával elmegy sztori, plusz a küldetések sem szinte kizárólag QTE-ből álltak, a BF3 single része viszont úgy volt egy nagy rakás hulladék, hogy igazán még biztató részeket sem tudnék belőle kiemelni. A multi jó mind a kettőben, és tudom, hogy mostanság divat csak a multi miatt megvenni játékokat, de én személy szerint inkább csak azért multizom, mert a single rész nem ad százórás nagyságrendű elfoglaltságot. És én személy szerint nem bízom benne, hogy a BF4 esetében nem a fejlesztési idő 90%-át ölték a multis részbe. Az fix, hogy ha nem produkáltak valamit az egyjátékos módban is, akkor kizárólag a multi miatt nem fogom leváltani a BF3-at.
#9
#5: a 4-ben is megláthatod.
#8
#4: a 4-nek is majd lehet élvezni... dice is megmondta a BF nem fog a cod sorsára jutni..
#7
A BC a BF-nek az egyetlen része (részei) amit nem csak úgy vittem végig de még élveztem is. Mármint jobban mint egy átlag játékot. Sokkal jobban tetszett nekem a BC2 mint a BF3... Örülnék ha ezt folytatnák!
#6
én csak azzal toltam battlefieldek közül és g*cire kíváncsi lennék mi volt a végén az az átalakuló térkép, az a folytatás lenne akkor?
#5
#3: Nem szoktam multizni (ha akarnék se lenne elég ismerős hozzá), de azt azért megnézném játék közben hogy mire képes a motor, és erre még pont megfelel a Single player :D
#4
#3: Mondjuk annak a francnak kéne BC, hogy legyen végre megint egy EAs FPS, aminek jó a single része is. A BC2 volt az utolsó, aminek nem csak a multiját lehetett élvezni.
#3
ki a francnak kell most vagy a közeljövőbe bc? mikor itt a 4. és a 3-at is rengetegen játsszák még.
#2
Bc2-nél is csak multiztam ezerrel. Single meg 1× elmegy, de tényleg jó poénok vannak benne : )