Mégis jöhet az offline mód a SimCitybe?

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Óriási balhé volt belőle, és úgy tűnik, a Maxis engedhet: a fejlesztőcég külön csapatot állított rá arra, hogy feltérképezze a lehetőségeket a SimCity offline módjának bevezetése kapcsán.

A SimCity hivatalos blogján Patrick Buechner, a Maxis fejese jelentette be, hogy külön csapatot állítottak rá a feladatra.

"Nem tudok ígérni semmit azzal kapcsolatban, hogy mikor lesz több infónk, de tudjuk, hogy ez az, amit rengeteg játékosunk szeretne. Bár a szerverproblémák már a múlté, szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy a rajongók akkor is játszhassanak, amikor úgy döntenek, nem akarnak online lenni."

Buechner szerint ez a moddereknek is óriási segítség lenne, elvégre így anélkül kísérletezhetnek, hogy rombolnák a SimCity játékélményét.

Rossz hírek is jutottak mára azonban: bár a játékosok közül ezt is sokan kérték, nagyobb városok nem lesznek a játékban. A Maxis ezt a kérdést is külön csapattal vizsgálta, több hónapot öltek a játék és a GlassBox motor átdolgozásába, illetve tesztelésébe, azonban végül úgy döntöttek, ezt nem fogják meglépni.

Az ok prózai: egy ilyen változtatás olyan teljesítménynövekedést követelne meg a játékosok PC-itől, amit a legtöbbjük nem tudna biztosítani.

10.
10.
Dezseee
Hidd el hogy a tobbseg szereti az online jatekokat,ugyhogy igen,a tobbseg kezebe van a dontes,de a tobbseg ezt akarja. Egyszeruen tobb lehetoseg van ha az ember online jatszik,arrol már nem is beszelve,hogy mas jatekosokkal mindig jobb jatszani,mint barmilyen buta AIval. Ugyhogy ez a jovo,ha tetszik,ha nem
9.
9.
DarkRaven
#6: A jővő szerencsére nem a te kezedben van, hanem mindenkiében. Ha a kiadók nem kapják meg az extra profitot, mert nem veszik elgen az online kapcsolatt miatt a progikat, akkor engedniük kell. Ha nem tetszik, akkor se megyek el:)
Itt volt az ideje hogy átgondolják az offline módot.
8.
8.
Dester
Nem csak a grafikára kell itt gondolni, hanem hogy exponenciálisan nőhet az "életet számoló" számolási kapacitás igénye, ha a térképet megnövelik. (Az más kérdés, hogy ezen is lehetne gondolom optimálizálni...)
7.
7.
névtelenség
#3: +1

Most a gépigény lesz a "mumus" a kalózok után.
6.
6.
Dezseee
#5 Hagyjatok már abba ezt a kemkedos osszeeskuves elmeletet,ez a jatekok jovoje,hogy egyfolytaban online vagy. Ha ezt nem birod elfogadni,szokj le a jatekokrol...
5.
5.
dBLOOD
Eleve így kellett volna megcsinálni a játékot, nem beépített kémkedő móddal.
4.
4.
KőbányaKispest
Rájöttek, hogy akkora rakás szar lett minimappal, hogy már offline mód kell, mindegy, csak játszanak vele.
3.
3.
randall13
Az EA-nél ez az új kifogás, hogy a legtöbbünk PC-je nem bírná a játékot? Mintha olyan baromi szép lenne a simcity meg a fifa... Különben is, mitől nőne meg ennyire drasztikusan a gépigény pár plusz négyzetmétertől? Szánalmas, hogy az élet minden területén a pofánkba hazudnak marhaságokat.
1.
1.
Dezseee
Én imadom a simcityt,de ezekkel a mini terkepekkel az a baj hogy kb 3-4 ora utan beepited oket. Foleg hogy ugye szemettelepet nem erdemes lakoovezet melle epiteni stb stb. Persze,utana meg lehet fejlesztgetni a varost,de az már nem ugyan az...inkabb ezt oldanak meg mint az offline modot...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...