Ezúttal a Portal 3 címét védették le

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 7.
  • Hír
Link másolása
Két opció fordulhat elő: vagy lelkes rajongók szórakoznak, vagy a Valve sebtiben védeti le a sikerjátékainak címét. A Half-Life 3 után most a Portal 3-at jegyezték be hasonló körülmények között, ugyanannál a hivatalnál.

Az alaphelyzet ugyanaz, mint korábban a Half-Life 3 esetében: a Valve október 2-án bejegyeztette a Portal 3 védjegyet az Office for Harmonization in the Internal Marketnél, az Európai Unió illetékes szervénél. A Valve most sem erősített meg semmit, elképzelhető, hogy csak bebiztosítja magának a címet, hogy az véletlenül se kerüljön illetéktelen kezekbe.

De vajon ez is a Half-Life 3 védjegyének sorsára jut, és később eltávolítják az adatbázisból? A Portal 2 két éve jelent meg, 2011 áprilisában PC-re, Macre, PS3-ra és Xbox 360-ra. A puzzle FPS sikeres volt, így a folytatás nagyon is elképzelhető lenne. Ha másért nem is, a Valve-nak ütős felhozatalra van szüksége a Steam Machine miatt.

Reméljük, hogy nem a rajongók lelkes próbálkozásáról van szó.

10.
10.
sutgab
#9: Ahogy mondod. De azért tegyük hozzá, hogy sajnos.
9.
9.
Gamerdavid
8.
8.
dBLOOD
Jót röhögtem, a sok birkának meg egy hétig állt a cerka! :D
5.
5.
Necreon
#4: Más kérdés hogy iszonyú összegekbe kerül ám az ilyet bejegyeztetni (nyilván cégnek nem, de magánszemély szemszögéből mocsok drága), szóval vagy valami újgazdag amerikai kisfia találta meg apu kártyáját, vagy valódi. Egyébként előbbi valószínűbb.
4.
4.
markoci555
ahogy az előző is, ez is hülyeség, miért kell egyáltalán ilyet megtudnom? nem kérdés hogy ez az egész csak szórakozás
3.
3.
guitarlord
Sok gazdag Valve rajongó van, akiknek nem fáj a 900 eurós díj kifizetése, és mellesleg rengeteg idejük van....

Véleményem szerint ez is csupán trollkodás, mint a HL3 levédetése is....Jobb lenne a világnak, ha a tehetséges indie fejlesztőkbe ölnék ezeket a pénzeket és nem egy olyan vállalatnak csinálnának hírverést, amelyik nagyon ritkán készít bármilyen játékot.....
2.
2.
sutgab
#1: Kár, hogy ez csak kamu, mert a névfogéalások nyomtalanul eltűntek az európai névjegyhivatal rendszeréből.
1.
1.
Avifer
imádtam a portalt ezt is imádnám
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...