Jön az új Sleeping Dogs-játék

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A címében nem lesz benne a Sleeping Dogs, de az univerzum azonos: a Square Enix és a United Front Games elárulta, hogy újra közös projekten dolgozik, amiről jövőre beszél majd bővebben.

Vadonatúj játékon dolgozik a United Front Games, a Triad Wars a Sleeping Dogs világában játszódik majd, a kiadásáért pedig a Square Enix felel. Üröm az örömben, hogy bővebben csak 2014-ben fognak róla beszélni, nagyon úgy fest, hogy a fejlesztők csak azért erősítették meg a játék létezését, mert nemrég kiderült, hogy levédették a címét.

Aki nem tudná, a Sleeping Dogs a néhai True Crime: Hong Kong hamvaiból épült fel újra: az Activision ugyan kukázta a United Front játékát, de a Square Enix átvette, hogy más címmel, befejezve boltokba küldje 2012 augusztusában. Az eladások csak lassan pörögtek fel, a projekt idén nyáron lett nyereséges.

29.
29.
LiL Troy
#28: Nem egyáltalán nem haragszom sőt nekem semmi problémám senkivel :D csak nem értettem hogy érthette ennyire félre de nincs harag BÉKE!!!.
28.
28.
FrankBlack
#27: Én is így gondoltam, és értettem a poént, én is viccesnek tartom a saját kommentem :)) Ha tudnád mennyit szoktam magamon röhögni :)) Snake félreértette. Van ilyen, előfordul néha. Amúgy meg Snake nagyon jó fej srác, szóval ne haragudj rá (de nem hinném, hogy haragszol :)
27.
27.
LiL Troy
#24: Egyáltalán nem volt szándékomban megbántani, csak tényleg humoros volt hogy Bud Spencer avatarral írtad hogy tetszett a verekedés, ezt a kommentet nagyon viccesnek találtam ennyi. Ha ebből az jön le hogy én beszóltam akkor kedves Solid Snake.. *Én kérek elnézést, az én K....a Anyámat :)
26.
26.
LiL Troy
#22: Valamit nagyon elnéztél, mint láthatod nem a blogra írtam hanem giga írására válaszoltam, egy kis csipkelődéssel mivel jó barátok vagyunk, a blog részére pozitív dolgokat mondtam, kicsit nyisd ki a szemed mielőtt ilyeneket állítasz :)
25.
25.
shatterhand
Tanulhatna a Rockstar a UFG-től, hogy hogyan kell izgalmas és változatos(!) játékmenetet készíteni.
24.
24.
FrankBlack
#22: Köszönöm Snake, hogy védelmemre keltél, és hogy megemlítetted, hogy tetszenek a blogjaim. Tényleg köszi a szándékot, de szerintem Lil Troy nem akart engem megbántani, vagy fikázni. Legalábbis én nem vettem annak, mert valóban vicces az én avatarommal azt írni, hogy szeretek bunyózni :))
23.
23.
#22: Mivan? Ugye tudod, hogy nem mondott semmit. Ja és írt már...
Na Pá!
22.
22.
Solid Snake1984
#17: Kedves Lil Troy. Franck Blackel nem tudom mi bajod. De jó blogokat ír. Te írtál már? Ha nem, akkor hajrá és akkor mi is lefikázzuk az adatlapod és a blogod. :)
21.
21.
Solid Snake1984
Na ez jó hír!! Nagyon bejött nekem az SD. Olyan Jackie Chanes volt...Már csak a Mitsubishi hiányzik belőle. :D
20.
20.
simon 555
#19: Remélem te is érzed, hogy ez egy értelmetlen "kérdés" volt a részedről-.-
18.
18.
Giga0509
Fasza.Imádtam ezt a játékot.
17.
17.
LiL Troy
#16: Igen pont ezért nevettem hatalmas :) ha őszinték akarunk lenni még most is nagyon nevetek hogy elolvasom. xd
16.
16.
FrankBlack
#10: ez jó :)) Tényleg :) Elég az avataromra nézni :)) Nekem ne tetszene egy játék amiben bunyózni lehet? :))
15.
15.
Dezseee
Nekem ez a jatek mindig is olyan is-is volt. Nagyon szerettem benne a verekedest,és a hangulatot. Viszont szerintem nagyon gyatra a vezetes,és a mellek kuldetesek se epp a legizgalmasabbak. Meglatjuk,varjuk azert!
13.
13.
Petrosz007
Királyság! Ha esetleg a Rockstar lusta lenne, akkor ezt biztos beszerzem PC-re!
Imádtam a SD-t, és úgy ültem le elé hogy "ingyen adták a videókártyámhoz, csak kipróbálom". 1 óra után az egyik kedvenc játékom lett :D
12.
12.
Jenocki
Jó hír!!!! Nekem tetszett a Sleeping Dogs, szerettem ezt az ázsiai feelinget! Tuti jó lesz a folytatás is!
11.
11.
Füge
HELL YEAH! Mióta várok erre a hírre.
10.
10.
LiL Troy
#8: "A bunyózás pedig fantasztikus volt" Rá néztem az avatarodra elolvastam amit írtál, és fakadtam 20 percet xDD.
9.
9.
simon 555
Szuper. Már vártam valami hasonló bejelentésre. Egyik legjobb játék:)
Bár ez a Triad Wars elég semmitmondó cím... Remélem hasonlóan jó története lesz mint a Sleeping Dogsnak.
8.
8.
FrankBlack
#3: nekem az autókázás tetszett a legkevésbé, de nem volt rossz sem :) A város nagyon hangulatos, és szép. Végre nem Amerika, és nem is trópusi dzsungel, fehér homokos part, és pálmafák :) A bunyózás pedig fantasztikus volt. Legalábbis ahhoz képest, hogy melyik sandbox címben is van nagy hangsúly a verekedésen ezen kívül? A lövöldözős részek is bejöttek, úgyhogy részemről jöhet a folytatás :)
7.
7.
RetecH
6.
6.
LiL Troy
#5: Elnézést kérek MR
4.
4.
LiL Troy
#3: Hát ennek nagyon örülök, kösz hogy megosztottad velem olyannyira érdekfeszítő hogy majd szét robbanok kedves barátom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...