Megvan az Angry Birds-mozifilm rendezője

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 10.
  • Cooltúra
Link másolása
A Deadline Hollywood értesülései szerint egy vérbeli Disney-veterán rendezi a Rovio sikerjátékának filmadaptációját. Clay Kaytis dirigálta korábban az Aranyhaj és a nagy gubancot, valamint a Rontó Ralphot is.

Clay Kaytis már 19 éve dolgozik a Disney-nek. legutóbbi rendezése az Aranyhaj és a nagy gubanc, valamint a Rontó Ralph volt. Ő vezényelheti le az Angry Birds-mozifilmet is.

Nem csupán Kaytisszel bővült az adaptáció stábja, hanem Fergal Reilly-vel is, aki a Sony Picturesnek dolgozik már 2003 óta. Olyan animációs filmek sztorijáért felelős, mint a Derült égből fasírt és a Hotel Transylvania.

Mindkét direktornak nagy tapasztalata van az animációs filmek terén, s most a Rovióval dolgozhatnak együtt. Az Angry Birds-mozi 2016. július 1-jén kerül a filmszínházakba.

14.
14.
JBoy
Kíváncsi leszek rá, szerintem jó lesz! Bár (még) egy Simpson családos mozifilmnek jobban örülnék. :D
13.
13.
zimonyini
Fuhúú, ezzel a rendezővel és íróval ti miben kételkedtek? A cikkben említett filmek az utóbbi évek legjobb rajzfilmjei. :)
12.
12.
Skyer
#11: Ilyen kis webes epizódokkal nincs is baj, aranyosak, de egy mozifilm kissé túlzás.
11.
11.
Sousuke1989
A kommenteket nézegetve nekem az jön le, hogy egyikőtök sem látta a játékon belül elindítható rövidfilmek egyikét sem. Azoknak is van egy igen aranyos és szerethető rövid története. Én bízom a Disney-ben, hogy egy hasonlóan szórakoztató egészestés filmet készítenek :-) Itt az első Angry Birds Toons rész: http://www.youtube.com/watch?v=xjmaqc6rqeg
9.
9.
randall13
Nyilván nem úgy kell elképzelni a majdani filmet, mint egy másfél órás gameplayt...
8.
8.
Quent1n
Miért ne lehetne megfilmesíteni? Egyszerűen tovább kell gondolni azon, hogy repkednek a madarak és ledöntenek mindent. Ezek aranyos kis jószágok, a gyerekek kajálni fogják egy aranyos kis sztorival, nem kell túldramatizálni. :)
7.
7.
Most miért mondjátok, a Torpedóból is milyen tartalmas, mély, izgalmas és Sci-fit csináltak ?! :)
6.
6.
Ecneb
Na miről beszéltem pár napja? Ennyit a mai filmekről :D
4.
4.
dBLOOD
#2: Semmit, de ez a Disney-nek mióta volt probléma? Az emberek többsége annyira birka, a sz*rt is megveszi, csak elég rikító legyen rajta a csomagolás!
2.
2.
Teuton
Nem játszottam még egy AB-vel sem, szóval valaki elmondaná hogy mit lehet ezen megfilmesíteni?
1.
1.
slawter
Csak nehogy a termekben majd Angy Birds-özzenek, és döglött madarakkal dobálják meg a vásznat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...