Mi fán terem a League of Legends: Supremacy?

Mai true story: egy Jason nevű kurafi meghekkelte a Riot-vezér Twitter-fiókját, innen kiindulva kiszivárogtatta a cég elkészült, de még kiadatlan kártyajátékának látnivalóit. Vajon lesz valami a League of Legends: Supremacy-ből?

A Riot Games elnökének és társalapítójának Twitter-fiókja illetéktelen kezekbe került. Innen kiindulva egy Jason nevű hacker kiszivárogtatta a League of Legends: Supremacy-ből származó képeket, amely egy bejelentésre váró, de már elkészült kártyajáték lesz a népszerű MOBA alapján. A játék egyébként nem újkeletű: a címét tavaly levédette a Riot Games.

A hacker szerint a League of Legends: Supremacy egy önálló játék, van saját szervere és kliense is, de mint mondja, "a Riot nem szeretné, ha játszanátok vele". Mondjuk az fair húzás volt, hogy nem a teljes programot osztotta meg az internet bennszülötteivel, hanem "csak" a bejelentkező képernyőt és a kártyalapokat, majd a fiókot visszaadta Marc Merrillnek.

A Riot-főnök is szót emelt az ügy kapcsán. Szerinte a cég folyton új ötleteken dolgozik, ám nem minden kísérlet látja meg a napvilágot. Kétségtelen, hogy a kártyajátékok manapság reneszánszukat élik, de ha lesz is valami a League of Legends: Supremacy-ből, akkor még nem kevés utómunka vár rá, mert Merrill szerint amit láttunk, az már egy elavult verzió.

11 komment - szólj hozzá!