Mi fán terem a League of Legends: Supremacy?

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 14.
  • Hír
Link másolása
Mai true story: egy Jason nevű kurafi meghekkelte a Riot-vezér Twitter-fiókját, innen kiindulva kiszivárogtatta a cég elkészült, de még kiadatlan kártyajátékának látnivalóit. Vajon lesz valami a League of Legends: Supremacy-ből?

A Riot Games elnökének és társalapítójának Twitter-fiókja illetéktelen kezekbe került. Innen kiindulva egy Jason nevű hacker kiszivárogtatta a League of Legends: Supremacy-ből származó képeket, amely egy bejelentésre váró, de már elkészült kártyajáték lesz a népszerű MOBA alapján. A játék egyébként nem újkeletű: a címét tavaly levédette a Riot Games.

A hacker szerint a League of Legends: Supremacy egy önálló játék, van saját szervere és kliense is, de mint mondja, "a Riot nem szeretné, ha játszanátok vele". Mondjuk az fair húzás volt, hogy nem a teljes programot osztotta meg az internet bennszülötteivel, hanem "csak" a bejelentkező képernyőt és a kártyalapokat, majd a fiókot visszaadta Marc Merrillnek.

A Riot-főnök is szót emelt az ügy kapcsán. Szerinte a cég folyton új ötleteken dolgozik, ám nem minden kísérlet látja meg a napvilágot. Kétségtelen, hogy a kártyajátékok manapság reneszánszukat élik, de ha lesz is valami a League of Legends: Supremacy-ből, akkor még nem kevés utómunka vár rá, mert Merrill szerint amit láttunk, az már egy elavult verzió.

11.
11.
Mortician
#10: El is olvastad a hírt vagy csak késztetést éreztél, hogy valami baromságot benyögj?
10.
10.
Moltes
Jajjj.... micsoda veletlenek vannak hogy pont most jott ki a HS es a Nagy riot games mar kesziti is ugyan azt a kartya jatekot....na mindegy is, meg hogy tavaly mar le vedette a jatek nevet? szerintem ugyan olyan unalmas lesz ez a kartya jatekuk mint a Lol....
9.
9.
giga321
#6: Kipróbáltam nem jött be. LoL sokkal közelebb áll a szívemhez.

Már alig várom, hogy Jinxnek le menjen az ára egyből megveszem.
Amúgy nem tudom honnan jött ez a baromság, hogy shaco másolat. Nekem eszembe sem jutott ez. Amikor először megláttam akkor egyből Harley Quin jutott eszembe a személyisége miatt + a fegyók kütyük, és tiny tina a Borderlands 2-ől. Annak meg a méretei és persze a pszicho személyisége miatt.
Ez az, hogy Shaco girlfriend meg stb én Facebookos kép alatt olvastam először, gondolom te is. Valami hülye kitalálta aztán nyomja neki.
8.
8.
LiL Troy
Ja hogy ilyen is van, fogalmam sem volt.
7.
7.
Elyas
#6: Elkezdtem és abba is hagytam mert nem jött be annyira mint a Lol ... de ha neked az tetszik akkor hajrá. Szépen öregbítsd a magyarok hírnevét ott. :D

#5: Nézőpont kérdése szerintem jó kari bár még csak ellene játszottam... Bár talán egyszer kiprobálom kedvencem ugyse lesz mert azt már megtaláltam Katarina személyében :)
6.
6.
Dezseee
Inkább kezdjetek el Dota 2őzni ;)
5.
5.
markoci555
ingyen lesz a játék?
amúgy nem tudom miért jinxről van szó kártyás téma alatt, de hogyha ennyire benne vagytok akkor én is hózzászólok, szerintem az egész egy sz*r shaco másolat csak nőben, a zenéje meg simán nem tetszik, és maga az egész karakter kinézete egy hányadék, ahogy fogja a 10 tonnás ágyút a vézna anorexiás nő, Tristanánál megértem, ki van gyúrva a kis jordle, a törpök szívósak stb, de ki ez? minden karaktert lehet varázslattal felruházni, vagy technológiával, így kolátlan a cucc, de neki csak simán ott van a vállán, és elbírja, ez böki a csőrömet legjoban
4.
4.
Elyas
A vidit nem tudom megnèzni igy telón de ha jól sejtem Jinx ről van szó...

Szertintem is túl erős lett Dominationbe alog lehet megölni ha kicsit feedelve van... Bár én Katarinával úgy ahogy meg tudom ölni mert a hpja kevés.
3.
3.
SLi
#2: baromi jó lett szerintem is, be is került a kedvenceim közé, de picit talán túl erős is lett, nagyon látszott hogy valami olyan karaktert akartak kiadni amit használni is fognak a legutóbbi kicsit félresikerült után
2.
2.
Giga0509
#1: Legjobb.Esküszöm azt a zenét/videót/karaktert nagyon eltalálták.

Amúgy érdekes,hogy pont most jutott ez tudomásra,amikor úton van a Hearthstone.
1.
1.
giga321
Hmm ezt nem is tudtam.
De addig is.
http://www.youtube.com/watch?v=T6EVstWcq-Q
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...