NBA 2K14 - az első next-gen kép

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 15.
  • Képek
Link másolása
A 2K Sports bemutatta az első screenshotot a kosárlabdás cím next-gen verziójából. Ahogy az várható volt, döbbenetes részletességgel elevenedik meg előttünk LeBron James és a labdája.

Az NBA 2K14 már a boltokban van PC-n, Xbox 360-on és PS3-on, most a figyelem a next-gen verzióra terelődik. Szerencsére a kiadó egy kép erejéig bemutatta azt is, videojátékban még soha nem láttál ilyen élethű LeBron Jamest.

A PS4-es és Xbox One-os változat a konzolok premierjének napján érkezik.

10.
10.
Giggsy
Igazából csak egyetlen kérdésem lenne: Ha képesek ilyen szintű grafikai megvalósításra, akkor PC-n mi a kénköves lófaszért nem javult a játék látványa már évek óta? Rohadt jó játék az NBA 2k14, de bizonyos részein olyan hanyagság jellemzi, hogy vérlázító.
9.
9.
EBR2000
Az NBA-nek sportjátékhoz képest mindig is csúnya volt a karakter dizájnja, kidolgozottsága... Itt már jobv de mas játékoknál azért szebbek a játékosok arcai.
(Meg a draftolás előtti kérdezgetésnél mindig falramásztam az arcmozgástól!
8.
8.
Norbiii
#7: +1

Hát ezen jót nevettem, köszi. XD És örülök, hogy egyetértesz velem. Itt már sokszor leírtam, hogy karácsonyig beszeretnék szerezni ey PS3-at (akár 360-at), és én csak most jutok el odáig, (nem anyagilag, hanem akaratból, persze most per pill, nem tudnám kipengetni) hogy legyen egy Ps3-am, én ennek is tudok örülni. :)
7.
7.
Hulk86
#4: Teljesen egyetértek a hozzászólásoddal a jelen gen is tud akkorát mutatni és olyan játékélményt nyújtani, hogy lerakom a hajam (bár kopasz vagyok :D).......
Nem azt mondom , hogy nem jó a next-gen, de várhat még az, ráérek még attól lepakolni a hajam... :D
Amúgy nagyon tetszetős látvány :)
6.
6.
gorgo
5.
5.
Ghost26Dave
Nagyon szép majd meglátjuk mi lesz belőle
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...