NBA 2K14 - mozgásban a next-gen verzió

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 18.
  • Videó
Link másolása
A 2K eddig szűkmarkúan mérte a kosárlabdás címe next-gen verziójának látnivalóit, de a múltkori screenshot után végre befutott az első előzetes is. Nem mindennapi külcsínnel lesz dolgunk, érdemes vetni rá egy pillantást!

LeBron Jamesre hegyezik ki az alábbi előzetest, amely a PlayStation 4-es verzió alapján készült. Tényleg hatalmas a különbség az előző generációs változathoz képest, s végre kapunk némi kapaszkodót, hogy mi vár ránk novemberben. Tutira leesik majd az állunk.

12.
12.
Edgar26
Nem mondom, hogy nem tetszik, de nekem vagy nem jó a szemem, vagy tényleg nincs akkora különbség(szemmel látható) a jelenlegi és a nextgen verzió között. Én amondó vagyok, hogy legalább 1 év(tehát jövő karácsony) amikor én nextgen gépet veszek, addigra lesz játék felhozatal, és akkorra szerintem mérhető is lesz a látványbeli és egyéb különbségek a next javára. Ti hogy látjátok?
9.
9.
FrankBlack
#6: Hát ez az! Ezt kérdezem én is. Meg azt, hogy a mostani rész PC-re miért nem PS4 grafika, miért ugyanaz, mint ami a x360, ps3, és ami tavaly is volt???
8.
8.
Ghost26Dave
http://www.youtube.com/watch?v=YkADj0TPrJA
7.
7.
Ghost26Dave
Én mikor ezt megláttam reggel :D
6.
6.
Giggsy
És én még mindig azt nem értem, hogy akkor a PC-s verzió mi a túrós lófaszért nem javult grafikailag évek óta, ha egyszer ilyet tudnak?
5.
5.
Rayzax
Anthony Davis összenőtt szemöldöke nem az igazi :D
4.
4.
hurkagyurka2
Nekem az NBA Jam volt a csúcs, azóta sem tudták űberelni, izzadságcseppek ide, ruhaszimuláció oda... :) Booomshakalakaaaaaaaa!!! :D
2.
2.
drip
nekem már most leesett az állam
1.
1.
gorgo
Hát ez tényleg oda b.....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...