Mozgásban az NBA Live 14

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 19.
  • Videó
Link másolása
Ha már megnézted az NBA 2K14 next-gen trailerét, ugorj egyet, és vesd rá magad az NBA Live 14 előzetesére is. Az EA Sports idén visszatér a kosárlabdás játékok csatamezejére, ráadásul rögtön egy next-gen epizóddal.

2009-ben kaptunk utoljára kosárlabdás játékot az EA Sportstól, azóta a kiadó minden NBA-s erőfeszítése falnak ütközött, és gyakorlatilag minden évben az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy mégsem állít vetélytársat a 2K sorozatával szemben.

A generációváltás viszont jó apropó a visszatérésre, és az NBA Live 14 jön is: csak és kizárólag PS4-re és Xbox One-ra, az új Ignite motorral a feneke alatt. Megjelenés november 19-én.

10.
10.
traumraise
Így van...ez egy rakás szemét lesz, pedig nagyon reméltem hogy vmi újdonságot hoz majd nextgen grafika mellett. De ez? Ez mi? Darabos, életszerűtlen mozgás, fos fizika, elálló csőnadrág meg ilyenek. Nem tudom ezt hogy gondolták...
9.
9.
shatterhand
Darabos mint az állat. Látni,hogy egyedül arra gyúrtak rá,hogy lehet a karral látványos cselt végezni pont mint a fifában. De az összkép egy nagy semmi.
8.
8.
Giggsy
Állati darabos a mozgás, ráadásul alig néz ki jobban, mint a mostani generációs 2k. Abból a nextgen a videó alapján szinte megkülönböztethetetlen a valóságtól, ez meg... eeeh.
7.
7.
JackBauer
#5: a fifa sorozatban is bénák a mezszámok, ott is kezdhetnének ezzel valamit...
6.
6.
hurkagyurka2
Hááát, nem rossz, de az agyonsztárolt Ignite motor máris alulmaradt a konkurenciával szemben. Szerintem legalábbis a 2K féle verzió rávert erre pár kört...
5.
5.
DarkLord
2k sokkal szebb és jobban is mozog ..a karakterek jobban kidolgozottabbak egyenlőre amiket látni lehetett a két nextgen-es videóból. Meg úgy alapból is szerintem a 2k mellett már nemigen fog labdába rúgni az NBAlive max. most megvesznek párat belőle kiváncsiságból az emberek azt jövőre megint nem adják ki, mert látják nincs keresni valójuk pedig régen volt pár jó része az NBa live-nak is.

Meg nem azért de Duncan hátán milyen béna már a 21-es? jajjjajajjj ilyet a piacon lehet venni hamisítvány pólót kb azon vannak ilyen messze a számok :D
4.
4.
Gamerdavid
Nem rossz ez, csak nem legyen monoton. A karakterek mozgása pedig egészen korrekt.
3.
3.
simon 555
Nem tudom ki, hogy van vele, de a 2K sokkal szebb:
http://www.youtube.com/watch?v=61agdrpCa0g
Persze játékélményben még nem ismerjük.
1.
1.
rozi07
csak a trailer alapjan szerintem a 2k szebb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...