Frissítve: De mi az az Alien: Isolation?

  • Írta: fojesz
  • 2013. október 22.
  • Pletyka
Link másolása
Minden bizonnyal egy új Alien-játék címe az az elnevezés, amit a Twentieth Century Fox védetett le nemrégiben. Egyelőre egy tippünk van: ez lehet a The Creative Assembly-féle adaptáció.

Lesz honnan visszakapaszkodnia a Segának Aliens-fronton: a játékosok még csak lenyelték volna az Aliens-szerepjáték törlését, de az - egyébként kiadós PR-katasztrófával is járó - Aliens: Colonial Marines végleg lecsapta náluk a biztosítékot.

Ne felejtsük el azonban, hogy készül még valami a kiadónál a cím alatt, ráadásul nem más, mint a The Creative Assembly vállalta be nemrég, hogy Alien-játékot fog készíteni. A projektről eddig nem sokat tudunk, és a korábban kiszivárgott képről azóta sem tudni, hogy valódi volt-e, mindenesetre találgatásra adhat okot, hogy a Twentieth Century Fox nemrég levédette a videojátékokhoz (és hűtőmágnesekhez!) használható Alien: Isolation címet.

Tényleg ez lenne az új adaptáció?

Update! A Kotakunak nyilatkozó névtelen forrás szerint a valóban a Total War: Rome 2 fejlesztői munkálkodnak a játékon, amely 2014-ben jelenik meg a jelenlegi generációs és a nextgen masinákra. A történet Ellen Ripley lányára, Amandára koncentrál majd, és egy űrállomáson játszódik, ahol hősünk különféle klónokkal, katonákkal és persze xenomorphokkal küzd meg. A játékot az első film ihlette, a rémek szellőzőkből bukkannak elő, s a közelharcon nagy hangsúly lesz. Ja, a produktum FPS, és lopakodnunk is kell majd.

A forrás megjegyezte, hogy a Sega komolyan vette az Aliens: Colonial Marines kapcsán megfogalmazódott éles kritikákat, így a minőségre jelentősen rágyúrnak majd. Ennek megfelelően az Isolationt nem is az idei E3-on mutatták be, ahogy azt korábban tervezték, hanem még tovább csiszolják a programot.

20.
20.
Sznfctm
Jah kicsit aggasztó, hogy külön hangsúlyozzák, hogy rá lesz gyúrva a minőségre, ezek szerint amire ezt nem írja rá a sega, az felejtős..? ;)

Amúgy az ötlet nagyon érdekes, akár jó játék is lehet, csak a sztori alapján tuti tennék vele egy próbát! Egyedül a közelharc aggasztó alienes játékban, remélem ez nem valami okostojás sega kreatív igazgató ötlete, mint az, hogy az A:CM legyen olyan, mint a modern warfare... (Kedves sega, ideje lenne megnézni a filmeket, ha már évek óta ültök a licenszen, kössze. ;) )
19.
19.
RangerFox
Az ALIEN-ekkel hogy lehetne közelharcba keveredni? Ha hozzá érsz, lemarja a kezedet. De az alapötlet nem rossz..
18.
18.
rayden02
17.
17.
HeSiKe
"így a minőségre jelentősen rágyúrnak majd..."
Ezt most miért kell hangsúlyozni? Miért nem ez a legalapabb dolog egy játékfejlesztő cégnél, hogy ezt megvalósítsák?
16.
16.
Egyébként egy dolgot akarok tudni...MIKOR JELENIK MEG? :)))
15.
15.
#11: Igen, nekem is ez volt az első gondolatom, hogy ember vs alien közelharc...röhej...maximum valami komolyabb harci robot vs alien, azt tudnám elképzelni.
14.
14.
manderel
Így leírás alapján olyannak tűnik mint pl a Riddick játék. Az Escape from Butcher Bay. Az kifejezetten tetszett. Úgyhogy a műfaj, az elképzelés jó, reméljük a minőséggel sem lesz gond. :)
13.
13.
dBLOOD
Hogy mondhattok ilyent? Iszonyatosan, brutálisan rossz volt! Semmi köze az Alien2 hangulatához, pedig azt szerették volna folytatni!
12.
12.
kivenoko
#8: Annyira nagyon tényleg nem volt rossz, de sokan nem azt kapták amit vártak és láttak a demo-ban és a trailereken.
Amúgy a közelharc annyira nem, a lopózás viszont már inkább keltette fel a figyelmem. Egy ahhoz hasonlót jó lenne összehozni virtuálisan, mint amikor Ripley ment vissza Jonesyért. :) Az izgi volt és attól jobbat is összehozhatnak ha tényleg annyira nagyon csiszolgatják a játékot. :D
11.
11.
markoci555
közelharcon nagy hangsúly? már most negatívan állok hozzá
10.
10.
Simonus18
"A játékot az első film ihlette" Szerintem csak ez a lényeg, és hogy a Creative Assembly... nyilván ügyesebb alakok ^^
9.
9.
Cooper911
#7: Semmi baj a Predatorral, csak lehetne már egy szimpla ALIEN cim is, valami kellemes sztoryval. Remélem ebből valami értelmes dolog sül ki.
Collectors Edition hűtőmágnessel? :D
8.
8.
adriano28
nemtudom miért kellett fikázni annyira a colonial marinest, sztem kurvajó volt, voltak hibái de aki az alien filmeken nőtt fel az imádni tud mindent ami alien
7.
7.
Solid Snake1984
Nem értem mi a bajotok a Predatorral. Inkább arról kéne játékot csinálni már végre. De ennek a résznek is örülnék. Csak ne legyen olyan, mint a Colonial Marines...
6.
6.
Sznfctm
Ja predátorékat nem lenne rossz kihagyni lassan. :)

Isolation címmel nem csak hűtőmágnes, hanem hűtőszekrény is lehet, frankón. :P (Amennyit égett már a sega az alienes játékaival, talán üzletileg is jobban megérné.)
4.
4.
Obiwan HUN
#2 Olyan mar volt es finoman szolva sem volt epp jo :((
3.
3.
markoci555
Egy ilyen hatalmas hűtőmágnest képzelek el, valamiféle 3d hatással, hogy kilyukasztotta a hűtőt az az alien ami az emberek hasából kel ki :)
(ilyen sima matricaszerűvel természetesen, nem a "hátul egy korong" típusú)
2.
2.
dBLOOD
Egy Marine-Alien-Predator RTS állati jó lenne!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...