Huszonöt percig mozog a Killzone: Shadow Fall

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 22.
  • Hír
Link másolása
Tegnap óta tudjuk, hogy aranylemezre került a PlayStation 4 egyik húzócíme, most pedig közel fél órán át tekinthetünk bele a játékba kiváló minőségben. De vigyázat, innentől már minden spoileres!

A Guerrilla Games tartalmas szórakozást kínál a PlayStation 4 startjára. A Killzone: Shadow Fall a jelek szerint elfogadható hosszúságú kampánnyal rendelkezik. Ahogy arról beszámoltunk, a játék rendezője, Steven ter Heide tegnap elmondta, hogy az egyjátékos móka több mint tíz órás játékidővel bír - legalábbis a legtöbb játékos ennyit sajtolhat ki belőle. Persze minden attól függ, hogy milyen tempóban nyomulunk.

Még az idei TGS-ről származik az alábbi felvétel. Oké, ebből csak 13 perc a nettó gameplay:

Természetesen a többjátékos mód sem maradhat ki. A megjelenéskor 22 fegyvert tartalmaz a shooter, mindegyiküket különféle kiegészítőkkel láthatjuk el, és teljesen testre is szabhatjuk őket. A jó teljesítményért és a kihívások teljesítése után számos megnyitható extra vár ránk.

Az online kooperatív mód és hordamód valamikor a megjelenés után élesedik. A Killzone: Shadow Fall nálunk december 13-án landol a boltokban.

11.
11.
andy976
6:45 nél már lopakodni sem kell, hogy meglepd az ellent :o
7.
7.
Dízel
igencsak nem tudnak mar érdekes fpseket csinalni. szep meg minden de hol a tartalom meg mitől különleges ez? ha csak mész és lősz fpst akartak csinalni akkor oké, de szvsz ez nagyonnagyon kevés manapság. nem is értem hogy nem unják az emberek a cod a battlefield medal od honour játékokat.
6.
6.
Neo1989
#5: Hát egyetértünk :) A játék am a tetszett csak a kommentátorokat kellet volna lelőni.
Figyelembe vehették volna h Gajdzsin-ok is nézik ezt az adást és nekik nem élmény a Japán hanem kínszenvedés.

5.
5.
daneelolivaw
hihetetlen, mennyit bírnak pofázni a japánok ilyen videók alatt...rohadt idegesítő
4.
4.
Ghost26Dave
Hát ez nagyon gyenge.
2.
2.
DON GONDOCS
Na igen ez már egy kíváló fps. Csak majd később is tartsák a színvonalat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...