Íme, a Golden Joystick Awards 2013 győztesei

Pénteken tartották meg a harmincegyedik Golden Joystick Awards díjátadót, ahol a játékosok dönthettek különböző kategóriákban arról, hogy melyek legyenek az elmúlt év legjobb játékai.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#40
#36: Legalábbis a VGA-ig. Ott legalább naptári évhez igazítják és ,,hozzáértők" döntik el.
#38
#34: az nem volt szép, szerintem legalább is, nem volt csúnya de szép se
#37
az év címe és az év játéka közt mi a különbség?
#36
Oh értem, köszönöm a felvilágosítást. De ettől függetlenül lenyűgöző játék szerintem a Beyond, de akkor úgy néz ki, hogy 1 évet kell még várni, hogy kiderüljön, mit is nyer majd a játék.:D
#35
Törölt felhasználó
Valaki magyarázza már el miért akkora nagy szám az a 'Definition of Insanity'... A FarCry 3 tele van nagy pillanatokkal, miért olyan kiemelkedő ez.
#33
The Definition of Insanity tényleg zseniális volt, ahogy maga Vaas is. GTA V kicsit túl hypolt de megérdemelt. A Golden idén nagyon kitett magért, köszönet nekik az ingyen Mafia 2-mért. :D
#32
#31: Én is de az már nem tartozik bele az üzleti évbe.. Azaz az majd csak jövőre lesz. (elméletileg..)

Én a TLoU-t raktam volna év játékának de mondjuk amivel exkluzív...
#31
"A legjobb történetmesélés"-hez én a Beyond: Two Souls-ot tettem volna be. Szerintem ebben a kategóriában a legjobb volt idén ez a játék, na meg a grafikája is a legjobb volt szerintem az idei mezőnyben. A többivel semmi gondom, bár azért megnéztem volna, hogy a GTA 5 akkor is ilyen simán zsebelte-e volna be "Az év játéka" címet, ha a The Last of Us nem csak PS3-ra, hanem Xbox-ra és PC-re is kijött volna...:D
#30
A Gta-nak és a Tlou-nak örülök. :) Nagyon helyes!
#29
#17: "Még jó, hogy nem veszem komolyan az olyan díjátadókat, ahol a játékosok szavaznak, mert így egyáltalán nem szakszerű" szakszerű :D... jatekokrol van szo, nem felsovezetek szerelesrol...
am az sokkal jobb amikor (le)fizetett ujsagirok csinalnak egy ennel szarabb listat?!
#28
#17: "A legjobb online játék: World of Tanks"
Ebből látszik, hogy játékosok szavaztak.

Persze, hogy játékosok szavaztak. Kapnak jutalmat a játékban ha a játék nyeri a dijjat. Így egy csomó szavazat tulajdonképpen meg van véve. Egyébként nem rossz a WOT de kétlem hogy idén a legjobb lenne. A sok mmo kategóriából amúgy is nehéz rámondani valamire hogy ez a legjobb.
#27
#4: Egyszerüen, dijjátadótól dijjátadóig számitanak ezek a dolgok igy kerülhet bele 2012es cuccok is. Ez olyan mint az év autója dijj. Az is kb ilyenkor van és kiválasztják a 2014-es év autóját holott még pl Decemberben is jöhet új autó.
#26
A legjobb történetmesélés Last of Us? Hát ha történetmesélésről van szó konkrétan és nem sztoriról akkor megértem, de annyira azért nem volt állejtősen csavaros játék. Kicsit sok díjat kapott összevetve, főleg hogy így lemaradt például a Walking Dead is ami bőven megérdemelt volna valamit. Ha másért nem, hát az utolsó 5 percért.
#25
#22: Gondolom mert open world, nagyobb rajongótábor, többen vették meg. De majd holnap megveszem a Killzone-t ahogy a batmant is és majd akkor meglátom hogy milyen lett.
#23
Naughty Dog
#22
YanezModerátor
#21: Ja, de miért épp az AC Liberation? Szerintem a Killzone sokkal jobbra sikerült! A TLoU-al egyetértek, a többit megvitatnám egy forró tea mellett.
#21
Yeahh, PS vita játék is kapott díjat! :)))