A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két Nagyon Fontos Megjelenésünk is lesz a héten, elvégre a napokban érkezik a Battlefield és az Assassin's Creed negyedik része is. Lassan befordulunk a boltokba kerülő játékok szempontjából is kritikus ünnepi szezonba.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#45
#43: Jómagam is airsoftozok még néha napján és ha nem kéne dolgoznom meg nem lenne messze részt vennék szívesen. Valaki nagyon a fejembe láthat. Aki elmegy úgy, hogy eddig csak gépen játszott annak nagyon rossz tapasztalatai lesznek. De rájuk fér. :D
#44
#26: igen az egyben még fontos szeree volt a testvériségnek de ez mára már kezd kiveszni
#43
#41
Csupán egy röpke gondolat: A futball huliganizmus mintájára játszhatnánk mondjuk videó játék huliganizmust. Verekedjen már össze a sok COD, BF, AC meg még a jó isten tudja milyen "fan". (Az idézőjel szándékos) Ha valaki elég idős ahhoz, hogy magának bekösse a cipőfűzőjét, akkor az ilyen vita már rég a kínos kategóriába tartozik. És csak, hogy mindenki lelkébe tapossak se a COD, se a BF, se az AC nem ér egy kalap szart se! (Persze ez nem igaz de valakinek mindig be kell szólni valamire) Elder Scrolls 6-ot a népnek. Lehetőleg ne MMO-t. Semmi kedve senkinek pénzes 10 évesekkel vitatkozni ki kinek az édesanyját próbálta fel az előző este több száz kilométer távolságból.
#40
#35: Aztán meg csodálkozol hogy miért basztat itt mindenki...
#39
#38: Van benne ráció.
#36
Törölt felhasználó
#35: meg vetted*
#35
Törölt felhasználó
#34: Te beszélsz 28 éves létedre amikor a codnál írod, hogy egy szar meg minden,de azért meg veszed. Meg még csak 2 napja regisztráltál és már itt okoskodsz. Ha már így állunk, akkor te meg egy elvakult BF rajongó vagy.
#33
Törölt felhasználó
#32: Haveromnál csak a kampányt játszottam (erre mondtam, hogy sz*r lett) ki a multival nem játszottam, de a BF mindig is a multiban volt erős.
#32
#5: hogy érted hogy szar lett?Gondolom a multiba már beletettél 4-500 órát hogy ezt ilyen magabiztosan leírtad.
#31
A gyökerek meg fogják már fel hogy a bf4 egy multira hegyezett játék.
#30
#26: már ki is játszottad?Vagy mi alapján írkálod a sületlenségeidet?
#29
Törölt felhasználó
#26: Ez az ami tényleg kár, hogy az assassin rend háttérbe van szorulva meg a lopakdás, Az assassins rend inkább az 1,rész, BH és a Revelations-ben volt magasabb hangsúly.
#26
felegyiModerátor
A legújabb "Creed" -ről annyit, hogy egyetlenegy gondja van... a történetvezetés, és annak felépítése! Félkész munka, nem tudom eldönteni hogy a fejlesztők ezt komolyan gondolták-e?! Pont az ami az első 2 részben volt, maga az AC céh, a vallás az ami háttérbe szorul... a mostani állás szerint röviden tömören elég ha egy kalóz felvesz egy Assassin ruhát, és máris az lesz?!