Távozik az új Mortal Kombat-film rendezője

A Mortal Kombat: Legacy felett is bábáskodó Kevin Tancharoen váratlanul kiszállt az új Mortal Kombat-film munkálataiból, egyelőre nem tudni, hogy miért, és hogy ki lesz az utódja.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#5
a tekken filmnél nehéz rosszabbat csinálni de ezt a szupermarketes koncepciót most hallom először lehet hogy ez megtörte volna a tekken babérjait :P ?
#4
Na, ez egy jó hír! Részemről nem tetszett a munkássága... Az irány jó lett volna, de ez a két széria, ezek nagyon amatőr szinten lettek megvalósítva. Gondolom, hogy egyik oka a szűkre szabott költségvetés lehetett, de mindent nem lehet arra fogni... Már bizakodóak sem lehetünk, hogy jobb érkezik a helyére. Ez a sztori meg, ez remélem hogy kacsa, mert még kiinduló pontnak is rém gyenge! "...egy szupermarketben dolgozó fiatalember körül forog, aki váratlanul felfedezi, hogy szuperképességei vannak." Ez most komoly?! Még viccnek is durva... Ed Boonéknak ennyire nincs beleszólásuk a dolgok menetébe?
#2
nekem a mortal kombat rebirth mint otlet tetszet, h atalakitjak a vilagot es csak az alapokat haszanljak fel. Nem volt rossze elkepzeles sem a legacy, de sztem semmi ertelme most megint megcsinalni, ugyanazt mint 15 evvel ezelot. Remelem sikerul vmit osszehozni, mert nagy mortal fan vok.