PlayStation 4-re is megjelenik a Trine 2

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 28.
  • Hír
Link másolása
A korábbi szóbeszédeknek megfelelően a Frozenbyte megerősítette, hogy a PlayStation 4-en is tiszteletét teszi a varázslatos platformjátékuk, a Trine 2. Ráadásul ez a verzió 1080p-ben fut, 60 fps mellett.

A Trine 2 nekünk is nagyon bejött, nem csupán a látvány volt a helyén, hanem a fizikán alapuló fejtörők is, ahol háromféle karakterrel boldogulhattunk ebben a remek fantáziavilágban. A PC-s verzió ugyan már két éve megvásárolható, szerencsére a Frozenbyte úgy gondolta, hogy a next-gen konzolon is brillírozni fog a játék.

Már egy finn játékexpó kapcsán felmerült a PS4-es Trine 2 neve, ma azonban a Sony Twitteren megerősítette az új verziót. A leendő konzoltulajok a teljes 20 pályás kampányt megkapják, beleértve a Goblin Menace és a Dwarven Caverns kiegészítőt is.

A sztereoszkopikus 3D-támogatás mellett a játék 1080p-ben fut, mindezt 60 képkocka/másodperces sebességgel. A külcsín még ma is megállja a helyét.

A Trine 2: Complete Story Edition vélhetőleg még az év vége előtt napvilágot lát a Sony masináján.

13.
13.
Vendy01
ez nagyon jó lesz! iszonyat hangulatos és gyönyörű játék és nagyon szórakoztató is! szerintem érdemes kipróbálni mindenkinek és coopban, úgy mindent visz ez a game :))
12.
12.
Stranger
Aki PS4-t vesz tényleg próbálja ki, lehetőleg coop-ban. Úgy a legjobb. :D
11.
11.
karneol81
Ennek a hírnek én is örülök, sok "játék" mellett ez tényleg igazi JÁTÉK.
10.
10.
kopic
#9: De azok mar torolve lettek.:S
5.
5.
mocs4k
#3
#4

Inkább jöhetne folytatás is : )
2.
2.
Ezt a játékit sztereoszkópikus 3D-ben... Húha ezzel megvett a ps4 szerintem. Valami elképesztő az atmoszférája, csak ez a kis monitoron nem tudott nagyon átjönni... De a TV-n, 1080p-ben....
Ha lesz PS4 kötelező vétel.
1.
1.
giga321
Egyik legjobb és leghangulatosabb játék amivel valaha toltam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...