Blogajánló: GTA, foci, zombik és flashjátékok

Két hét kihagyással, újból itt van a blogajánló, hogy az elmúlt időszak blogjai közül rámutassunk azokra, amiket vétek lenne kihagyni. Sokan vannak, így nem is szaporítjuk tovább a szót.

Los Santos társadalma:

A GTA V-ről már rengeteg cikk született, de mindenképp érdemes elolvasni Uhu123 írását is, mivel ő a játék társadalmát mutatja be - és azon keresztül a miénket is.

A Rockstar a játékaiban zseniálisan mutatja be beteg és képmutató társadalmunkat. Minden kis csipkelődés, irónia, szarkazmus nagyon jó helyre van téve, mértékkel és ezért üt igazán.”


International Superstar Soccer Deluxe:

Nemrég jelent meg a FIFA legújabb része, viszont a köztudottan a retrót kedvelő Norbiii, nem ezt ajánlja nekünk, hanem egy régi SNES-játékot. Ha nem is szeretsz nosztalgiázni, egy pillantást azért mindenképp érdemes rá vetned, hogy tudd milyenek is voltak régen, 1996-ban, a focis játékok.

Mai szemmel elsőre talán elég érdekesnek tűnhet, de akkoriban ez egy fantasztikusan jó játék volt.”

LittleBigPlanet:

A címnél többet nem is kellene írnunk, mivel úgyis ismered a játékot és természetesed meghajolsz a nagysága előtt. Mindenesetre, ha eddig egy lakatlan szigeten éltél és Wilson volt az egyedüli játszópartnered, akkor most pótolhatod a hiányosságodat ViktorG blogjának hála.

Megvan benne minden, ami elég arra, hogy minden idők EGYIK legjobb, és legszórakoztatóbb 2D-s platformjátékának lehessen nevezni.”

Armed with Wings:

Shannaro egy flashjátékot ajánl a figyelmünkbe. Teljesen ingyenes és természetesen remekül el lehet vele tölteni a munkaidőt. Hogy milyen a játék? Olvassátok el a beszámolóját.

„Nem szoktam flashjátékokkal játszani, de ezt mindenkinek csak ajánlani tudom.”

The Walking Dead - A Kormányzó színre lép:

Öt órakor már sötét van odakint, a fákról lehullottak a levelek, iskolába is kell járni, esik az eső, hideg van, röviden itt van az ősz. Egy pozitívum viszont mindenképp van: ilyenkor támadnak újból a zombik a TV-ben. A méltán sikeres sorozat vajon könyvformában is érdekes? Exonic könyvbemutatóját olvashatjátok.

A sztori tele van akcióval, izgalmakkal, milliónyi zombival, őrültségekkel és csavarokkal.”

A dobozos és a digitális játékok dilemmája:

Yanez elmereng azon, hogy mennyire lusta az a társadalom, amiben telefonon rendelnek pizzát és netről töltik le a játékokat. Vajon kevesebbek leszünk a digitális tartalom miatt? Olvassátok el az ő véleményét, majd osszátok meg a sajátotokat.

Egy egészséges, fiatal, netán középkorú alak, nekem ne mondja azt, hogy "Minek menjek üzletbe, ha kanapén fekve is megszerezhetem?””

A jók közül ezúttal ők voltak a legjobbak. Reméljük, jövő héten találkozunk, de természetesen ez csakis rajtatok múlik. Dobjátok félre a tanulnivalót, halasszátok el az aznapi munkát, és nosza, irány blogot írni!

8 komment - szólj hozzá!