Az EA Sports dobta Tiger Woods nevét

Az EA Sports ugyan a jövőben is csinál majd golfjátékokat, de azok már nem Tiger Woods neve alatt fognak futni. Továbbra is bizonytalan viszont, hogy mikor érkezik a sorozat next-gen epizódja.

Az Electronic Arts és Tiger Woods közösen döntöttek úgy, hogy véget vetnek együttműködésüknek, a jövőben nem érkezik több Tiger Woods PGA Tour. Az EA-nek persze lesznek golfjátékai, a PGA Tour-licenc pedig továbbra is a kiadóé: a sorozat következő felvonása egyébként next-gen konzolokra és mobilokra készül, előbbiekre az Ignite motor közreműködésével.

A következő rész így fog festeni:

A Tiger Woods PGA Tour-sorozat 1998-ban indult, tizennégy éven át erősítette az EA Sports sportjáték-felhozatalát, miközben olyan spin-offok jelentek meg a cím alatt, mint a 1999-es CyberTiger és a böngészőben futó Tiger Woods PGA Tour Online. Bár az EA Tiger Woods hírhedt magánéleti problémái után is kiállt a sportoló mellett, az utóbbi időben érezhetően távolodott tőle, a játékok borítóin is egyre kevesebbet szerepeltette.

A korábbi pletykák szerint 2014-ben nem érkezik golfjáték az EA-től - a kiadó ebből annyit erősített meg hivatalosan, hogy 2014 áprilisa előtt valóban nem várható folytatás tőle.

1 komment - szólj hozzá!