2014-re csúszik a Hellraid

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 31.
  • Csúszás
Link másolása
Nem volt véletlen a csend a Techland középkori zombis játéka körül. Az eredeti tervek szerint még idén rátehettük volna a kezünket, de a fejlesztők megerősítették, hogy a cím megjelenését elhalasztották.

A kooperatív akcióra kihegyezett belső nézetes akciójáték örökölte a Dead Island szellemiségét, viszont annál lineárisabb környezetben irthattuk volna az élőholtakat. Eredetileg még idén landolt volna a Hellraid PC-n, Xbox 360-on és PS3-on, ám a játék csak 2014-ben jelenhet meg.

A cím producere, Marcin Kruczkiewicz elmondta, hogy túl sok kompromisszumot kellett volna kötniük ahhoz, hogy tartani tudják a megjelenési tervet, aminek a végtermék minősége látta volna a kárát. Az extra fejlesztési időt tökéletesítéssel töltik, s hallgatni fognak a belső tesztelők visszajelzéseire. Pluszban az is szerencsés döntés, hogy nem a túlzsúfolt ünnepi szezonban lát napvilágot, hanem a nyugisabb, év eleji időpontban. Pontos dátum még nincs, de vélhetőleg csak pár hónapot kell várnunk.

3.
3.
Claymen
Kíváncsian várom.
Engem az interaktív demója megfogott.
1.
1.
DON GONDOCS
Nem gond legalább normálisan befejezik. addig még megjelenik egy sor játék. Bár nagyon jól nézki ez a hereic/hexen stílusú játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...