Érkezik a Mortal Kombat: Shaolin Monks HD?

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 31.
  • Hír
Link másolása
Ed Boon teljesen váratlanul, hovatovább modern közegben - a Twitteren - szellőztette meg, hogy már készül a Mortal Kombat: Shaolin Monks HD-változata letölthető formában. Persze csak akkor, ha nem ugratásról van szó.

A Mortal Kombat: Shaolin Monks 2005 őszén jelent meg PS2-re és Xboxra, a történet két shaolin szerzetes Liu Kang és Kung Lao-ra hegyeződött ki. Bár az előző generáció darabjait nem fogadták kegyeikbe teljesen a kritikusok, kétségtelenül az éra egyik legjobban sikerült darabjáról van szó.

NetherRealm atyaúristene, Ed Boon a minap a Twitterre pakolta fel a hivatalos útmutató képét és előrevetítette a HD-változatot, amely letölthető formában láthat napvilágot meg nem nevezett platformokra. Te örülnél neki?

10.
10.
Quent1n
#5: Attól mert oldalnézetes azért ne nevezzük már 2D-snek nah.. még akkor sem ha nem lehet oldalra lépegetni :D

adi43: Mivel csak egy felújított változatról van szó így gondolom nem foglalkoznának semmi ilyesmivel :)

Amúgy meg jöhet, PS3-ra tuti megvenném!
8.
8.
spikee576
Már sokszor gondolkoztam rajta,nilyenjólenne ez a rész hd-ba most lehethogy megvaéósúl-nagyon várós.
5.
5.
roli33
Csak jöjjön! A legjobb Mortal Kombat játék volt! Tele volt titkokkal, nem is sikerült felvennem anno az összes vörös gömböt. Jó sztorija volt, igaz, hogy nem passzolt az MK történelembe teljesen, de összességében az első három részt ölelte fel ha nem az első négyet. Bárcsak jönne a folytatás! De sajnos nem hiszem hogy lesz ilyen, mert az előző 2D-s Mortal igen sikeres lett, azt folytatják majd szerintem. Persze annak is örülünk :D
2.
2.
DON GONDOCS
Ez a része minimum megért volna egy folytatást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...