Sony: nőttek a PlayStation 3 eladásai

A Microsoft és a Nintendo számai után adósak vagyunk még a Sony üzleti jelentésével, melyből az is kiderült többek között, hogy az Xbox 360-nal ellentétben a PS3 eladásai még a next-gen gépek érkezése előtt is nőttek.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#32
#3: nem mert hogy majd
#31
#30: Mit vársz egy 13évestől?
Mondjuk az unokaöcsém is annyi, és értelmesebben fogalmazza meg, a mondandóját.
#30
#25: En meg ettol a retardalt szardarabtol egy normalis kommentet nem lattam... -.-
#29
#23: Ha a döglött tehenet fejbe lövik,annak több esze van mint neked .
#28
#27: Az MS is fantasztikus címeket rakott ki, csak nem exclusive-okat.
De sok magamfajtának, már nem is tud felmutatni ex játékot egyik gép sem. A multiplatform AAA-nak óriási fejlesztési támogatása van. Ezért váltott a Square, Capcom és a Konami is sok játékot multira. Nekem ezek a cégek az extrák. Az sem érdekelne, ha commodore lenne a gépre írva, ha mennek rajta a gamek. A határok összemosódtak. Lehet akik ezeken nőttek fel nagy exclusive egy Last of US De pl én és a baráti köröm FFI, Zelda, Shinning Force stb.. Nem vennék ps3 annyival többért amikor az olcsó 360 is megy. 40ért vettem újonnan 120gb amikor ps3 80 körül volt. És lehet emiatt nem veszek one- sem, ha ennyivel olcsóbb egy ps4. Inkább a+ 30 e ft pattintok 5-6 gamét mellé okosan. De kinek mi a jobb.
Nekem nagy kedvenc volt a ps2, csak a morrovind miatt fájt a lelkem. A mostani gépeknél ez megoldódott, a jövőben, már csak Mario fog hiányozni úgy látom :-)

Jól látszik a vitanak mennyire jót tett a normális árazás, pedig "nyugaton" nem kell gondolkozni nagyon, hogy vegyen e egy gépet az ember......
#27
#25: Teljesen jogos, de az a baj, hogy számára 2 dolog szent: az Assassin's Creed széria, és a Microsoft. Ilyen emberrel pedig nem lehet értelmesen társalogni, az a gond. Szegényke nem fogja fel, hogy nem azért jobb az egyik konzol a másik, hogy ki gyártotta, illetve milyen hardver van benne (tegyük fel, hogy tudja futtatni a multiplatform játékokat, nem úgy mint a Wii, de az is egy másik kategória/célközönség), hanem, hogy milyen játékok jelennek meg rá az first-party fejlesztőktől. Egyébként teljesen megéremelte a Sony az eladásokat, mert fantasztikus címeket rakott ki PS3, míg a Microsoft ebben az évben nem adott ki semmi AAA címet a saját konzolára (bár, már egy ideje nem volt túl magas a first- party játékaik száma :P).
#26
#20: A driveclub még az Nfsnek sem lenne konkurencia, nem hogy a GTnek
#25
#23: Csak a hozzád hasonlók miatt van szégyenkezni valónk, talán egyszer önmagadba nézel és megpróbálsz értelmes emberként élni.
#24
Hát barátom a hírek alapján rábasztál. De amint látom te is egy felejthetô barom ,vagy szal nem hiszem ,hogy valaha érdekelni fog a véleményed.

Ha meg szarkazmus volt közlöm veled ,hogy elbasztad.
#22
Nekem is kell egy vazze!
#21
#2: Nosztalgia miatt, illetve akinek az volt eddig is és tönkre ment és nem akarta megcsináltatni, inkább vett egy újat.
#19
Én is nem rég vettem meg a gépet, a The Last of Us és a Beyond: Two Souls miatt. Azóta alig kapcsoltam be az Xboxot. :)
Hajrá Sony!
#18
#12: ez az utlraslim nekem is ilyen van. Picit fapados az elso ps3hoz kepest, de mukodik, es a fapados csak hazon belul ertendo, onallo konzolkent totalisan rendben van.
#17
ennek örülök
#16
Még sokáig fogy fognak a mostani konzolok, és még jó játékok is jönnek rá.
#15
Simán érthető. Jó gép, korrekt felhozatallal. Kimondottan szimpatikus hogy még Ps3ra jön a GT6, nálam tuti vétel lesz. Lesz mivel játszani karácsonykor^^
#13
#9: Azért a PC-seknek ott van az iRacing, vagy az rFactor, Xboxosoknak meg a Forza. Akiknek meg van PS-ük, nem hiszem hogy vennének még egyet.