Készül a GRID 3?

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 4.
  • Pletyka
Link másolása
Elképzelhető, hogy nem kell olyan sokat várni a GRID folytatására, mint legutóbb: a Codemasters egy friss blogbejegyzése alapján többen azt tippelik, hogy készül a harmadik rész.

A csapat ugyanis egy felhívást tett közzé a hivatalos weboldalán, amiben arról írnak, hogy tesztelőket keresnek a következő projektjükhöz. Álommeló: ki lehet utazni a Codemasters főhadiszállására, ráadásul a szerencsések jóval a megjelenés előtt kipróbálhatják az új fejlesztést. "A közösség véleménye számít" jeligével természetesen.

A dolog érdekessége, hogy a blogposzt különösen sokat emlegeti a GRID-et, sőt más Codemasters-játék címe fel sem merül benne: leírják például, mennyi ötletet adtak nekik a rajongók eddig (a  GRID 2-féle roncsderbis DLC és a modtámogatás is így született meg), és az is eléggé feltűnő, hogy a jelentkezéshez mellékelni kell egy egymondatos kritikát a GRID 2-ről... ami alapján többen azt tippelik, hogy a Codies már a GRID harmadik részén dolgozik.

Így legyen?

17.
17.
DigitalEye
Én szeretem nagyon az első részt, most is játszogatok vele néha, a másodikat viszon nem próbáltam, egyszerűen nem érte volna meg beruházni rá, mert nem tűnt úgy az előzetesek, stb. alapján, hogy sok újítást tartalmazna. Kíváncsian várom a harmadikat, de az előttem szólókkal együtt én is úgy érzem, hogy az első rész sikerét nem sikerül meglovagolniuk. Kicsit félek, hogy elkurvul a GRID, akár a Colin McRae Rally. Annak az utolsó jó része a CMR 2005 volt és az ugye nem ma jelent meg...
16.
16.
Panda HUN
Érdekes, a demó alapján kicsit kétarcúnak mondanám a játékot. Az A1-ringen egész jókat autókáztam, fékezni is kell, az ív megtartását is honorálja a játék (persze az ostobák is megmaradtak az online meccsekben...), de az amerikai autó/országút és a másik esti checkpoint-os verseny már túl árkádos volt nekem.
15.
15.
drat576
Nekem tetszett a Grid 2, totál árkád meg minden, de ez engem pont nem zavar, engem totál kikapcsol.
14.
14.
Wolverine
Az első résznél jobbat már úgy sem tudnak alkotni, bár ne legyen igazam...A Codemasters mostanában nem igazán találja magát, úgyhogy remélem minél több tesztelő megy el hozzájuk és dörgöli az orruk alá, hogy fiúk ide több kell, gondolok itt főleg a Dirt és Grid-re, mert a dinamika szépen eltűnt belőlük..A Grid2-őt konkrétan két verseny után le is töröltem, úgyhogy hajrá fiúk!
13.
13.
shatterhand
#8: nem volt itt semmi mentes
kepesek kiadni penzert dlc-ket amiket senki nem tud hasznalni szinte
12.
12.
shatterhand
#11: online tolom es elvezem a jatekot
lehetne jobb is de jol jatszhato
11.
11.
aordog
Mostanäban az androidos NFS MW nälam a befuto és azt kell, hogy mondjam, hogy nem csak androidos autos címeket pakol maga mögé hätra, de egy pär konzolos és PC- s címeket is.
Veletek ellentétben nekem a Grid 2 bejön, de persze az elöbb említett game érdekfeszítöbb.
A Grid 2- ben a soundtrack hiänya, illetve a verdäk megvevése, majd fejlesztése hiänyzik.
Jöhet a 3. rész, de valami mäs név alatt, mert most a cím a jätékot nem fogja eladni. Mär nem.
Amúgy a grafika piszok jo, meg a grafika...ja meg a grafika. A pozitív lista ennyi...
10.
10.
sunstreaker
Az még haggyá hogy sokkal szarabb lett mint az 1, de ráadásul sok kocsit bele se raktak, pl. hiányzik belőle, az új skyline GTR R 35, Lamborghini modellek, Porsche modellek, és a lemans kategóriát is kihagyták belőle, és akkor még a régi elit kocsik a Pagani Zonda, Konigsegg régi modellje ami az 1 ben benne volt, ugyebár a rocsderbi - t dlc - ként tolták bele... aztán a belső nézet hiánya is elég hülye ötlet volt, persze megporbálták beadni, hogy azért nincs benne, mert kevesen játszották belső nézetből.. érdekelne, hogy ezt honnan vették.. emlékszem rá, mikor kijött a hir, hogy nem lesz benne belső nézet, akkor szinte mindenki azt irta, hogy ő belső nézetből nyomta, én is.. és ha már van egy olyan motorjuk ( F1 ) ahol van időjárás, akkor nem értem, hogy a 2 - be miért nem rakták bele..
9.
9.
gegisz13
Szerintem egy új rallys játékkal kéne megmutatniuk, hogy mit tud az új motorjuk.
8.
8.
Angelwing
#6: Az igazság néha fáj :) Tényleg nem lett jó a játék,nincs benne kihívás amiért érdemes lenne tovább és tovább játszani vele,mert kivették az autó vásárlást belőle.Próbálták menteni ingyenes kiegészítőkkel,de részemről kuka.
7.
7.
KőbányaKispest
Ha ilyen tartalmas és izgalmas játékon akarnak dolgozni, mint a 2, akkor inkább ne tegyék!
6.
6.
Grabowsky30+
#5: .....azt hiszem ezzel a mondatommal nem leszek a befutók között! :D
5.
5.
Grabowsky30+
Ha olyan jó lesz mint a 2 akkor egy forintot nem ér! :D
4.
4.
shatterhand
#1: mit köszönsz meg? nem veszed meg azt kész
2.
2.
DON GONDOCS
Talán ön e nextgen grid? Kinem hagyná a codmasters.
1.
1.
Falcon
NEM KÉRJÜK KÖSZÖNJÜK!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...