Gran Turismo 6 - a Holdon is autózhatunk

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 5.
  • Videó
Link másolása
A sorozat életében nem egyedülálló dolog, hogy meglehetősen szokatlan járműveket is vezethetünk. A Polyphony Digital a hatodik résszel elemelkedett a Földtől és meg sem állt a Holdig. Igen, ott is vezethetünk egy speckó járművet.

A Gran Turismo 6-ban egy holdjárót is vezethetünk, nevezetesen a Lunar Roving Vehicle LEV-001 ’71-et. A legújabb trailerben is feltűnik a kicsike 2:30 környékén. S persze egy ilyen tudományos járművet hol is használhatnánk ki legjobban, mint a Holdon? Azt még nem tudni, hogy komplett versenyeket is teljesíthetünk-e a kísérőbolygónkon.

A második trailer pedig azt mutatja be, hogy a készítők milyen precíz munkát végeztek a csillagos égbolt lemodellezésénél. Valódi és pontos csillagképeket láthatunk az éjszakai versenyeken.

A Gran Turismo 6 december hatodikán jelenik meg PS3-ra.

22.
22.
crashpipi
#18: Hát, erre én nem tudok így tekinteni... ha pont a kevésbé kidolgozott kocsik között vannak a kedvenceim, mit csináljak? Vagy, ugyebár, ha egy versenyen prémium kocsival indulok, de a gép berak a mezőnybe kevésbé kidolgozott kocsikat is, akkor azt látom folyamatosan és ront az összképen.
Jól tudom, hogy sok idő, de akkor inkább utólag adják ki 20-asával pénzért. Szívesebben megveszem, mintsem ingyen beérjem a "kevesebbel".
21.
21.
Tyebeca
#19: Látod én pont fordítva érzem.
20.
20.
Falcon
#17: nem csak a kocsikat emelték át a ps2-es gt4-ből hanem a pályák többségét is és az irányítást + a hangokat!
még jó hogy fel vagyok háborodva és temetem a szériát ilyen hozzálással mért nem azt a nevet adták neki hogy gt4 hd edition ez meg lenne a gt5
menyetek egy kőrt a sift 2 vel hogy ott milyen motorhangok vannak cockpit nézetben
19.
19.
Ra1D3n
#4: Hát nem tudom mi volt ezen az eszméletlen. Azért a Forza 5-nél azt mondtam, hogy na igen, ez már valami, ütős trailer. Itt nem éreztem ugyanezt a katarzist, zene is hatalmas mellé, persze szerintem... A játékra ettől függetlenül kíváncsi leszek.
18.
18.
simon 555
#9: Szerintem nincs baj, hogy vannak benne standard autók.
Egy prémium autó elkészítése rengeteg időbe telik. Ha jól emlékszem 1-2 hétbe telik 1 autót megcsinálni(még a GT5 fejlesztése alatt mondták), szóval nem kis munka 1200 autót teljesen kidolgozni.
Arra akarok kilyukadni, hogy igaz, vannak standard és prémium autók, de a prémium kocsikból 4-500 darab van, a többi meg standard. De attól, hogy nem lennének standard autók ugyan úgy csak 4-500 prémium kocsi lenne. Most akkor az miért lenne jobb ha csak 500 autó lenne benne teljesen kidolgozva mintha lenne benne 1200 autó amiből 500 van teljesen kidolgozva?
Az, hogy vannak autók amik nincsenek teljesen kidolgozva, nem ront a kidolgozott járgányok minőségén. Szóval a standard autók lényegében bónusz kocsik. Ha pl veszel egy Ferrarit és adnak hozzá egy kevésbé luxus autót, mondjuk egy Škoda Fábiát teljesen ingyen, akkor elégedetlenkedni fogsz, hogy minek adtak hozzá egy hétköznapi kocsit, vagy elfogadod szó nélkül?:)
17.
17.
simon 555
#7: Látszik, hogy nem tudsz semmit a játékról...
A grafika fejlesztett, sokkal részletesebb belső nézet, részletesebb standard autók(már nem PS2 HD-k lesznek), fejlesztett fizika, teljesen átalakított menürendszer, új motorhangok.
Teljes értékű rész. Ezt egy DLC-ben nem tudják megcsinálni. Egyébként mindig 2 Gran Turismo volt eddig minden generáción, és a második mindig jobb volt.
16.
16.
simon 555
#5: Minden autóban lesz belső nézet. Ezt Yamauchi megerősítette.
Csak a standard autókban nem lesz annyira részletes/kidolgozott. Állítólag kívülről már alig lehet majd megkülönböztetni a standardot a prémiumtól, csak a belső lesz más. Nem számoltam meg, de szerintem is olyan 4-500 prémium autó lesz majd.
15.
15.
Angelwing
ez a hold verseny nem kellene bele,bár ha jó lesz a fizika,el lehet vele hülyülni :) majd meglátjuk :)
9.
9.
crashpipi
Azért jóleső érzés a PS4-et várva látni ezeket a képsorokat, hogy még mennyi kraft van az előző generációban és mennyire szép dolgot lehet még belőle kihozni. :)
Engem 3 dolog zavar csak.

1. nincs PS3-am
2. ezt a bizonyos autók jobban ki vannak dolgozva, több poligonból állnak, bizonyosak meg nem, befejezhetnék egyszer és mindenkorra. Ez tipikusan a mennyiség számít, nem a minőség effektus.
Én kevesebb autóval is beérném... :S Ez idióta felfogás, hogy legyen bármi áron több.
3. Ilyen videót látva elszomorít, hogy mennyit ront az összképen (tapasztalva a Forza 4. megelőző videói alapján), amikor a játékban nincs élsimítás és már egész másképp fest úgy.

Azért le a kalappal! Majd lesz Gaika és rápróbálok egyszer. :)
8.
8.
KPCS1975
#7: Elég legyen már!Húzzál Forzázni!
7.
7.
Falcon
minek adják ki a gt5 őt újra ?az a pár új kocsi már nem fért volna bele a dlc be?
tiszta szégyen ez a játék! a 1000 éves hangzásvilágával, a kőkorszaki menüjével bár ne erőltetnék....... ezzel még jobban meggyalázva a címet
6.
6.
Tyebeca
#5: kb 400-500 verdának lesz belső nézete és prémium kidolgozottsága és majd folyamatosan fogják cserélni a többi standard autót is benne. Gondolom nem mindet de számomra nem is annyira fontos mert én többnyire csak bumper cam-al vezetek :-)
5.
5.
akifourteen
#4: Kivancsi vagyok mennyi lessz cocpites nezettel,szerintem a negyede de lehet kevesebb.
4.
4.
Tyebeca
Hát ezek a Polyphony trailerek valami eszméletlen jók. Ennél jobban még nem vártam egy játékot sem mint ezt.
Komplett verdalista: http://www.gran-turismo.com/local/jp/data1/products/gt6/carlist_en.html
3.
3.
p3ti
Mégha időközben jobban is megkedveltem a Forzat...számomra a GT mindig is kötelező vétel lesz. Hatalmas hangulata van a trailernek..karácsonyi kockulás lesz ebből!
2.
2.
akifourteen
Hat azert nem akarkik segitettek a jatekba.
1.
1.
MrBrooks
Hihetetlen mit muvelnek a Ps-el az eletciklusa "vegen". Ontjak a jobbnal-jobb cimeket. Sajnos a Microsoft ugy latszik, ugyanazt csinalja mint anno az X classic-al. Elkaszalja a supportot, es mar csak a multiplatform cuccok jonnek... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...