Traileren a Dragon Ball Z: Battle of Z

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 5.
  • Videó
Link másolása
Új előzetest kapott a Dragon Ball Z: Battle of Z, ezzel párhuzamosan pedig az európai gyűjtői kiadás bejelentése is befutott a Namco Bandai-tól. Jövő januárban esedékes a verekedős anyag megjelenése.

A Dragon Ball Z: Battle of Z 2014. január 24-én jelenik meg Európában, a Goku Edition névre keresztelt gyűjtői kiadás pedig csak nálunk lesz kapható. A kötelező képes album és az egyedi játékbeli skin mellett a képen is látható 25 centiméteres figura jelenti az igazi érdekességét:

A játék PS3-ra, Xbox 360-ra és PS Vitára érkezik. Íme, az új trailer:

16.
16.
oozaru
Hali. Új vagyok itt, hol lehet megrendelni Goku Editiont? Nem találom sehol
15.
15.
keiji maeda
#14: egy véleményt tolunk :) én mai napig a budokai 3 mat veszem elő :)
14.
14.
Kenny88
Komolyan mondom, az összes ps2 és ps3 dragon ball játékot kipróbáltam, többé kevésbé végigtoltam, de még mindig a jó öreg ps2-es budokai 3 a legszórakoztatóbb és legélénkebb. Érdekes ez a szabadabbnak érzékeltetett harcrendszer, de egyben valahogy nem igazán testhezálló. Igazat adok az előttem szólóknak, egy Burst Limit-szerű játék volna már igazán érdekes, rengeteg pályával és karakterrel, na meg egy egységes és kidolgozott harcrendszerrel.
12.
12.
gennaro
A Burst Limit harcrendszerét kellett volna tovább gondolni több karakterrel.
11.
11.
adriano28
azigen, az azért elég kemény lehet hogy naruto+goku kombináció, narutoból eltörne a 9farkú az meg átalakulna arany majommá :D kemény
10.
10.
gegory
"Naruto Sage's Costume for Goku" WTF?!? De a Goku figura az KELL!
9.
9.
Dark_Temptation
a zenén és a figurán kívül úgy szar ahogy van az egész. ez a movie meg elég nagy hülyeség. a pusztitás istene pont 1 szaros macska? inkább lenne 1 broly féle karakter...
8.
8.
keiji maeda
#7: példáúl szerintem egy dragon ball sagas stílus megérne egy folytatást volt benne fantázia :)
7.
7.
dani576
Nekem ez speciel kifejezetten bejön, amúgy is a hasonló rendszert követő Budokai Tenkaichi volt a kedvenc DB játékom. Ennek ellenére full feleslegesnek tartom. Minek a húszezredik bőrt lehúzni erről a szériáról? Még ha valami újat alkotnának, pl. kalandjáték, RPG, vagy tudom is én, de már megint egy szimpla bunyós cucc? Dög unalom.
4.
4.
csabesz001
Dragon Ball Battle of Gods bocs elírtam
3.
3.
csabesz001
szerintem te a bills-re gondolsz , Dragon Ball Battle of Bods movie-ban volt benne és ő a pusztítás istene. És ő egy macska
1.
1.
keiji maeda
a CHala zenén kívűl semmi nem tetszik benne legalább a retró hangulatott hozza a trailer , de nekem mióta ilyen tps stílusban megy a játék sajnos halott .. :)
azért jó szórakozást annak aki szereti :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...